Paranoid#10

Pyhimys

Mä oon taas noussu väärällä jalalla (ai saatana!) ku oikee on niin vitun rampa. Ikävä sanoo, mut tää ei voi jatkuu tällä tavalla. Aamuja nolla näyttää taas se sama kampa.

Oispa rakkaus sitä, mitä sanotaan, mut ku lapsuus alt' lahoaa, niin kauneus sen katoaa.

Viaton mieli sienenä imee satuja, ja kielletyt ajatukset mielen taa patoaa.

Mä en päässy tänne voimal, vaan manipuloimal ja kopioimal.

Oli piina, tuli viina, arvaa kuka tuli syömään: Karoliina.

Fantasioin olevani joku ihan muu (mitä vittuu se meille kuuluu?) Mut ei unet todeks tuu. Minä olen Ekman, minä olen Ekman! Olisinpa Wahlroos. (co-cocochoo!)

Ref. Vittuun teinit! (Räjäytetään koulut!) Vittuun uskonto! (Räjäytetään kirkot!) Vittuun säännöt! (Räjäytetään virasto! / Niin sit mä oisin hetken tyytyväinen.) Vittuun talous! (Räjäytetään pankit!) Vittuun kulttuuri! (Räjäytetään museo!) Vittuun moraali! (Räjäytetään oikeuslaitos! / Niin sit mä oisin hetken tyytyväinen.)

Ai Jeesus tahtoo pelastaa minut? Ei Jeesus, minä tahdon pelastaa sinut kaikkien vitun moralistien kynsistä, syyllistää syntistä!

(minut on armahdettu!)

En mä voi uskoo, ku ei mul oo sieluu. Pidän väkisin hauskaa, raiskaan riemuu!

Nisti pisti hedosta masoon, se on kovin lähel sitä vitun torakan tasoo.

Kenenkään ei koskaan pitäis olla onnellinen, nimittäin se katoo varmemmin ku mikään muu.

Havunneulasia henkitorveen taas korvellinen, ku en sittekään kai tarpeeks vakuuttanu isää. (Buu!) Kierkegaardin toisinto, oisinko Mauno Henrik Koivisto, arvotus koko jäbä!

Roihuu, repii, raastaa, voisinko elää, ja samall' olla elämättä tätä?

Ref.

Psykologinen mies, psykologinen mies, pään sisällä elelevä, levenevä mies. Mies, joka ainoastaan sen, ettei tiedä mitään, ties. Tosi monipuolinen mies.

Psykologinen mies, psykologinen mies, itseen meneväinen, helvetisti tekeväinen mies. Mies, joka ainoastaan sen, ettei tiedä mitään, ties. Ei mikään oikee mies.

Haluaisin vain leikkiä tunteilla, en tajuu musiikista mitään. Mä haluisin vain leikkiä hunteilla! Raha on valtaa, ja kaikki pelkurit vallasta pitää.

Minä - kaiken pahan alku ja juuri. Minä vastaan olemassa oleva kulttuuri. Minä olen suuri, silleen milleen maailma on suuri. Olen tässä juuri ja juuri.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.