Paranoid#6

Pyhimys

Taas porukka sama, kaikil sellaset kledjut kun ois taas lama. Naapurin tytölle huudat "uu mama!" vaikka et käy ihan niin kuumana. Jengi hehkuttaa sitä, mut sä et usko sen voimaan. Pää ei vaan nyökkää kun Juno alko soimaan. Ja sit on pakko päästä yksin kessulle, et voit laittaa tekstarin eukolles spessulle. Mut lähtee siitki huorast viel maku, eikä maistu oikein enää edes Sedulasta haku. Kouras jouluna Tallinnasta roudattu Saku, haisee vanhalt, on rauennut takuu. Olipa taas yhdet kusiset bileet, pyyhin aamulla viiksistä huulikiillot ja hileet. Tää darra kestää salee maanantaihin, ja ens viikonloppuu venates menee tili jo sileeks.

Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä. Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä.

Sun mielest mikään duuni ei oo oikein sopivaa, ei mitään rotia, oot sosiaalimotissa. Kasoittain turhaa tavaraa pienessä kopissa, sun asuntos se ei muistuta kotia. Sua vituttaa kun jengi tulee käymään, mut sit sua vituttaa kun ketään ei viikkoon näykkään. Vapaapäivät voisi järkevämmin käyttää kun vain tv:stä ei tuu mitään, niin se iisiin illat täyttää. Pitäis olkapää leikkaa, saigonii sheikkaa, mut sit ei voi pelaa pleikkaa. Jos sun pitäis omaa elinikääs veikkaa, niin ei ois edes enää monta keikkaa. Sul on mielipiteit, muut saa tussuja. Loppujenlopuks vaan sohvalla lussutat. Mut turhaan sä siel mussutat, netissä nuoret nykyaikana tutustuvat.

Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä. Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä.

Ei pygee avautuu jos paskaan astuu, kun oma fiilis on kuitenkin vaan omalla vastuul. Ei oo oikeutta vituttaa, joku maahan aina tiputtaa. Kiviä taskuun. Frendit on sattumanvarainen lössi ja toinen osapuoli parisuhteet sössi. Et haluu erakoituu, etkä siks uskalla noituu, oot vaan "Vittu mikä pössis!" Et oo oma ittes ikinä, vaan semmonen mitä sä luulet cooliks. Ei ketään kiinnosta toi vikinä, sä dokaat mielen tyhjäks et voit syntyä uusiks. Mut ei se tappodarra sua komistanu, et oo mitään oikeesti koskaan omistanu. Sä et oo mitään, ja tajuut vihdoin et se mitä halusit olla, susta ei koskaan tuu sitä.

Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä. Kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, kukaan ei ymmärrä sua, paitsi minä

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.