Toisen Miehen Laulu

Pyhimys

Taas sä oot menossa, sä elät pelossa. Avaat oven rappuun, ja liekki lepattaa vedossa, Suljet oven ja se kynttilä sammuu. Kenet mun pitäs ampuu, ettei oltais enää erossa. Tiedän kyl kenet, sen speden kenen luokse sä meet, Mut senku menet, sillehän sä valehtelet. Mun seuras sä voit tehä aidosti ne eleet, Jotka paljastais valheet, ku huokaset kuulen sen äänest. Me tarvittais breikki tästä rumbasta, Haluun olla sun kanssa avoimesti, kulta. Tääl mun yksiössä on tylsää ja niin tunkkasta, Käydään vaik Tukholmassa kohentamas tulta. Se vois ainaki ensiavuks auttaa, Kuunnellaan se biisi "Kuka vois kellot seisauttaa". Hei se on paskaa, mä tiedän, Mut ei mitään verrattuna siihen paskaan mitä mä siedän.

Puidaan kaikki huomenna, ens viikolla, Milloin vaan, muttei tänä iltana. Tänä iltana on vain oltava.

Me toimitaan vain niin järjen vastasesti. Sano rehellisesti, miten paljo se esti Sua lähtemäst mun mukaa, et sul on jo joku, kerro se. Kerro miten voin luottaa ettei mua satu nextii? Joo mä tajuun, tää on niin vitun eri tilanne, Mut oli teijänkin tilanne varmasti ennen eri. Ennen sitä kun se juttu meni pilalle, Mitä kaikkee sä sanoit sille, mieti ajas takaperin. "Mä en petä koskaan" - (pff) samat sadut. Miten sä voit todistaa et sä kasvat ja kadut? Miten sä voit olettaa et tää on jotenkin ainukertasta, Mitä jos bongaat huomen prinssin kadult? Anteeks, mä puran tän kaiken suhu, En kelaa mitä puhun, sun ei pitäs luottaa muhun. Mun syytä tää on kaikki, ei vaan puolet. Vittu et osaa olla itsekäs ihmisen luonne. En tiedä mitä haluun, mut otan sen silti, Mä en välitä muista, vaikka näät silmissäni kiltin. Ei se historia opeta, Niin kauan ku mua itteeni ei satu, mä en lopeta.

Puidaan kaikki huomenna, ens viikolla, Milloin vaan, muttei tänä iltana. Tänä iltana on vain oltava.

Niin vaan on, että sä voit pyytää maan ja taivaan, Ja kaiken mitä jää sen väliin. Paan tonnin vetoo et mä hankin sen, Koska pakko myöntää, syön sun kädestäsi. Päätä huimaa, kuutamolla uimaan. Nyt vaan ollaan, huomen kaikki puidaan, Tai joskus paljon, paljon, paljon myöhemmin, Mä tarviin tätä ettei elämä olis kuivaa.

Puidaan kaikki huomenna, ens viikolla, Milloin vaan, muttei tänä iltana. Tänä iltana on vain oltava. (2x)

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.