Kasvonpiirteet

Raappana

Kertosäe: Tytön kasvonpiirteet kauniit tuottaa pojalle hankaluuksii, hankaluuksii Ei oo aikaa mustasukkaisuuteen, joutuu hätistelee äijii, pois äijii (2x)

Ku ei ne jätä rauhaan mun naista, samas pöydäs keplottaa se on aika likaista Niin harvoin joutunut on näyttää naamaa vihaista Mut ei tää pelle tajuu etten kaipaa seuraa tapaistas Joskin mä en kato tota meininkii enää minuuttiikaan, sul aikaa on 55 sekunttii Mul taas vähä vähemmän on aikaa hepuliin, hepuliin..

Kertosäe

Miltä mä näytän? No kaipa kaikki nörtin kriteerit mä täytän Sä mietit millä tavalla naistani säväytän Edes silmieni ehdotat et tulis käymää käy käyntikorttikäsi kaik mitä oot tehny ni läpi käydää

Pätemisen tarve, tarpeist turhin, tyttö anna ei väylä, tiedoks sulle ettei usein se käy tääl Oon onnenpoika, siltä se vähän näyttää, vain mun vastuul on sut tyydyttää.

Kertosäe

Tyttö on niin nätti etten pysty käyttäytymään normaalisti Mä muutun vaan surkeammaksi koomikoksi Tarvitsen väkeviä kaksi, jotta pystyn muuntautumaan itsevarmemmaksi Kolaroi bussi ja kolaroi taksi, koko ajan jono muodostuu vaan suuremmaksi Lunastukseen, ei kai nainen punastu ees jees Tottunut on kai kuumotukseen, niinku meikäpoika uunotukseen Lunastukseen, ei kai nainen punastu ees ei Tottunut on kai kuumotukseen, niinku meikäpoika uunotukseen

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.