Päivä On Nuori

Raappana

Kuljen läpi elämän, Perässä sen tarkoituksen, Kun en tiedä miten sen selitän, Vain yhden elämän Kuljen läpi elämän.

Päivä on nuori niin kuin vastasyntynyt, Ensimmäinen sana, ensimmäinen kysymys Ja jo alkaa seuraavan tykytys, Tää on jokaiselle aamulle hypetys. (2x)

Tulis jo aamu takas, tulis uus päivä rakas. Eikä maankamara pitäs enää aurinkoo salassa. Ystävä rakas älä katso vain alas, Kunpa voisit katsoo ylös taas hyvässä valossa.

Vie mut sinne missä onni kirkkaanpana palas, Luonnonvalon täytyy valasta talossa. Ethän elä rakentane umpinaista taloa, Ikkunoista täytyy loistaa valoa!

Refrain: Päivä on nuori niin kuin vastasyntynyt, Ensimmäinen sana, ensimmäinen kysymys Ja jo alkaa seuraavan tykytys, Tää on jokaiselle aamulle hypetys.

Päivä on nuori niin kuin vastasyntynyt, Ensimmäinen sana, ensimmäinen kysymys Ja jo alkaa seuraavan tykytys, Tää on jokaiselle aamulle

Ei voi tietää mitä tuo mukanaa vuorokausi, Eilinen ei oo vangittu vaikka oven kii pamautit. Pitäs elää sillee et pystyy elämästään nauttii, Vaikka kaikil on murheellisii kuukausii.

Maa kausii, kaikki menee kausittain, Kausii valosii, kausii synkkii. Mut ei ne voi sammuttaa mun paloa.

Refrain

Päivä on nuori niin kuin vastasyntynyt, Ensimmäinen sana, ensimmäinen kysymys Ja jo alkaa seuraavan tykytys, Tää on jokaiselle aamulle hypetys

Mä kuljen läpi elämän

Vain yhden elämän.

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.