Maisema

Raappana

Tänään, sun pitää nousta masennuksestasi tänää. Sisäinen valo ainoo lääke tähän hätää. Nii harvoin ylläoleva meitä pystyis pitää, lihaa vähemmän ja vihanneksii lisää. Lääke mitä psykiatri antaa ei auta mitään. Ku pitäis heittää ulos, niin joku heittää sisään. Fyysistä kuntoo pitäis muistaa ylläpitää, ne väittää ettet voi päästä kuntoon tekemättä mitään. Vihaa vähemmän ja rakasta lisää. Koska negatiivisuus yhteiskunnassa itää. Menee korvista, silmistä sisään.

Ja sen aikaan saa maisema kai, lakaisemaan syksyn lehdet. Valtaosa huolehtii itsestään vain, antaa toisten puutarhan kuolla ja oman kukkii. Ei auta muut ku vaihtaa maisemaa kai, karkuun huonoja uutisii uusii. Valtaosa huolehtii itsestään vain.

Herra iso herraa kyrpii kuulema mun asenne. Mau niide liksa o avoimempi ku enne. Lapo kenraali sairasloma keisari oo, jatka vaan taukoa vaikka värähtääki viisari. Kellon mukaan mennää, elämä ei oo iisii. Helppoo ei kellää, aina kolhii siipii. Sen minkä taakseen jättää, usein kiini kiipii. Poliisi rosvon roolis, rosvo poliisin. Liian kovan kohtelun saa kadul kadun piessy. Ylimielisyyttä heikompaa kohtaa podemme, mihin kekoon oikeen kannamme kortemme. Ei väkivaltaa, ei väkivaltaa.

Ja sen aikaan saa maisema kai, lakaisemaan syksyn lehdet. Valtaosa huolehtii itsestään vain, antaa toisten puutarhan kuolla ja oman kukkii. Ei auta muut ku vaihtaa maisemaa kai, karkuun huonoja uutisii uusii. Valtaosa huolehtii itsestään vain, antaa toisten puutarhan kuolla.

Jos se vaatii luonnetta, että pystyy elämään suht huoletta. Auta itseäsi tänää, toista huomenna. Jos on onnellinen, elän kultasuonessa. Pieni hymysuu ei voi likast huonetta. Harvemmi tehdää asioita toiste puolesta, ilma korvausta. En haluu tuhlaa aikaa, haluun et se kestää kauan, ei mun aikani ole ei kenellekkään kaupan. Negatiivisuus on köysi ympärillä kaulan, niin mä sen käsitän, niinpä sen laulan. Mä haluun nähdä kristallin kirkkasti, ainoastaan rakkaus vie mun virtaani. En haluu polttaa takaa rakasta siltaani, mut paha kortti himmentää iltaani.

Ja sen aikaan saa maisema kai, lakaisemaan syksyn lehdet. Valtaosa huolehtii itsestään vain, antaa toisten puutarhan kuolla ja oman kukkii. Ei auta muut ku vaihtaa maisemaa kai, karkuun huonoja uutisii uusii. Valtaosa huolehtii itsestään vain, antaa toisten puutarhan kuolla ja oman kukkii.

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.