Primadonna

Raappana

Joo, jokaiselle kokonaiselle naiselle. Raappana tulee sanomaan: Älä diilaa automaatin kaa, Älä diilaa automaatin kaa.

Refrain:

Primadonna, Ei tiputa seksii, suudelmii, Jos en hommaa pestii. Ei riitä teot ei riitä sanat, Ku en oo varakas, Kai rikos olla vararikos.

Primadonna, Ei tipu esileikkii. En mä riitä, pakko omistaa bemari, Kiiltävää kamaa ja kultasii sormuksii. Onneks on kokonaisii naisii. --

Joo materiaalistinen tyttö, Ei Iines kelpuuta vähäosaista työtönt, Vaikka ois poika siihen kuinka vaan syytön. Pakko saada lahjaa jatkuval syötöl.

Joo taas tilipäivänäni meni tili kevyeksi, Taas vähä aikaa erossa minimaalisuuksista. Kun ei mikään riitä, Joo mikset sä beibe edes kiitä.

Refrain

Joo vaikka mä en ole rikas, Ni ei se sitä tarkota että oon hidas, Ja kun en anna periks ni muutun mä siaks.

Koko homma luisunut on parodiaks, Rahapulan määrittelet sä luonneviaks. Datsuni taikoo pitäs mun Vivaks, Alituista valitusta ja riman alitusta.

Ku kallis on maku ni kalliit on huvit, Meiningit lipuu yli varojen. Vaikka ylitsevuotavainen onki mun muki, Nii on saavuttava joidenki rajojen.

Refrain

Kun se lähtee diskoon päällä ei voi olla timmimpi, On se naapuriston timmein mimmi. Saa ilmaset drinkit, Tanssii päällä pöydän ja penkin, Niinku baarimikon ja tiskijukanki.

Nauttii kun saa tappelun aikaa, Ja viel pitäs kylmässä takkia lainaa. Nyt on tullu aika akka naisee vaihtaa, Olikin mun aika paitaa vaihtaa.

Refrain

Laita Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.