Haave enkeli

Raimo laamanen

Kaunista ois elää unelmaa, se kaukainen on haave kuva vaan. Ihmismielen kun lentoon saa, ei sattumalle sijaa olekaan. Miksi kohtalo, on joskus armoton. Vai n tuokio ja kellot pysähtyy, tummentunut jo taivas on. Kuin tulvan lailla silmät kyyneltyy.

Haave enkeli oot, sydämessäin mun. Taakse tähtien, en pääse luokse sun. Vei sun syksy tuulinen, jäi vain kaipuu ikuinen. Haave enkeli oot, sydämessäin mun. Taakse tähtien, en pääse luokse sun. Vei sun syksy tuulinen, jäi vain kaipuu ikuinen.

Missä toiveikkuus ja usko elämään, kun puolikas vain mulla sydän on. Tarpeeton, vain oon yksinään. Soi sielussani sävel koruton. Muistot kauneimmat tuo lohdun iltaisin, vaik haaveita ei huomiselle jää. Liikaa aikaa mä tuhlasin, kun ainut kerran elin elämää.

Haave enkeli oot, sydämessäin mun. Taakse tähtien, en pääse luokse sun. Vei sun syksy tuulinen, jäi vain kaipuu ikuinen. Haave enkeli oot, sydämessäin mun. Taakse tähtien, en pääse luokse sun. Vei sun syksy tuulinen, jäi vain kaipuu ikuinen. Haave enkeli oot, sydämessäin mun. Taakse tähtien, en pääse luokse sun. Vei sun syksy tuulinen, jäi vain kaipuu ikuinen.

Laita Raimo laamanen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.