Tuu niinku oot

Repliikki

Mulle sä näytät hyvältä joka valos, Ja tukkakin ok vaik sulle se on kaaos. En mä ymmärrä noit juttuja lainkaan, Sä oot hyvännäköne vaik lainaat mun paitaa. Mun Kaapist sen aamulla päällesi kiskot, Mä katon sua mun pää vinos, Ja sä oot tiptop. Unohda huulipunas ja puuteris bägii, Ei niit tarvii tänääkää kaivaa esii. Oot luonnon kaunis viel kauniimpi luonnos, Ei valokuva saa kiinni kaikist sun muodoist. Sun kasvonpiirteis on meininki hollywood, Oot niiku metsä hiipi, en mä haluu halipuut. Suojella sua ettei muut voi sua kaataa, Tuu niinku oot tost ei voi ees parantaa. Mut jotain kaunist saat kaikki sua kattoon, Mun oma idoli meet suoraan jatkoon.

KERTOSÄE: Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo. Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo.

Täs on sähköö ja kaikkee muut, Täs on aitoo ja tunteit ja aina ku tuut. Mä oon joteki aiva hulluna suhun, Sä oot mulle ku huumet. Ja huomaan et puhun sust mun frendeille puhelimes, Jatkuvaan tahtiin siit kuinka tekis mieli leikkaa kuvas kahtiin. Teet mut hulluks mut molemmil tavoil, Ja sus on ärsyttävii piirteit ja huonoi tapoi. Kait kaikis meis on ja mä en vaa niit huomaa, Sokeena rakkaudesta ja kauneudest kuolaa. Mut jotai mitä mun on vaikee selittää, Oot aitoo et feikkii ei sun tarvii esittää. Et jalat alta ne sekotit mun pään, Teit jotai mitä mun on vaikee ees ymmärtää. Mut täs mä nyt oon venaan sua kädet levällää, Tuu niinku oot astu suoraan mun elämään.

KERTOSÄE: Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo. Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo.

Oli sukis reikii tai kasvois ei meikkii, Tuu niinku oot älä muutu. Mun silmissä kaunein et kaipaa peilii, Oot täydellinen ei mitää puutu. Räkää poskella, hampaiden välissä ruokaa, Voin lupaa et mä en edes huomaa. Sä oot täydellinen en vois pyytää muut, Enkä haluu et sä tuut koskaa tost muuttuu.

KERTOSÄE: Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo. Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo. Tuu tuu tuu niinku oot, hei! Tuu tuu tuu niinku oot, hei! Tuu tuu tuu niinku oot, Oot ainoo joka saa mut sekoo. Tuu niinku oot, älä muutu, Mä tykkään sust niinku oot. Sul on luonnet ja ulkonäköö ei mitään puutu, oot ainoo joka saa mut sekoo.

Laita Repliikki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.