Pilvee ja Pilluu

Rosvosheriffi

Pilvee ja pilluu en tarvii muut. Kun mun pilvee ja pilluu en tarvii muut.

Älä myy mitää paskaa älä myy mitään rätinäpäkejä, suihkuta sitä hiuskiinnettä niihin me ei polteta niitä täällä. Niin niin me ei polteta niitä jos niis on jotain ylimäärästä. Meillä on priimaa päällä, pillulki pelkästään parasta päällä. Parempaa prismaa pöllityt raidat ynnä muut, sä säädät ja säädät saat silti vaan sitä paskinta laatuu, Rosvosheriffi on loppasuu todella kova lussuttamaan, lipittämään, pitämäään pippeliä pimpissä.

Pilvee ja pilluu, en tarvii muut. Kun mun pilvee ja pilluu en tarvii muut. (Pilvee ja pilluu.) (pilluu ja pilvee x11).

Älä pössää sitä pämmerii ei ne puffaa sitä meijän huudeila, ei ne huslaa sitä meijä huudeilla, ei tääl turhaa pillua huudella. Eiii selvää on kai jengi puuteessa pilluu ja pilvee, pilluu ja pilvee joo se on parasta huumetta. Et sä tarvii muuta kun pajareit ja pimppaa, joten pidä huoli siitä et sun tavara on priimaa. Mun tavara on niin priimaa niin priimaa et pimppaki tuoksuu chanelilt, pilvessä on taikaa. Pimpan jälkeen kaikki on paremmin.

Pilvee ja pilluu, en tarvii muut. Kun mun pilvee ja pilluu, en tarvii muut. Pilvee ja pilluuu, en tarvii muut kun mun pilvee ja pilluu en tarvii muut.

Laita Rosvosheriffi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.