Ei oo helppo olla t

Sairas T

Ei oo helppoo olla, ei ei oo helppo olla T, ei, ei oo helppoo olla T...x5

Keskellä yötä mä katselen taivasta mietin että minkä takii oon tässä maailmassa vaivaamassa muidenkin mieliä ku omaani en ole lokaali vaan pelkkä muukalainen. Oonko mä väärässä kehossa, oikeella planeetalla tai edes elossa. 25 vuotta eläny helvetti kuoleman pelossa. Vaiva joka on aina vaiva niinku lindorffin laina et tuu ikinä pääsemään eroon se niskaa painaa. Vauvast hautaan asti, paskassa kaulaan asti. Ja koitas muitaki saatanan vaihtoehtoi ku vetää vaa kaula katki paska nakki syntyy teeks´äiti anna anteeks ei välii minne vittu meen mu mieleni senku vaa haalenee naamani, kalpenee mun kehoni vanhenee, aurinko tulisi tarpeeseen pimeyden somassa mielessä täällä ei tarkene.

Ei oo helppoo olla, ei ei oo helppo olla T, ei, ei oo helppoo olla T...x5

Elämä tuntuu nii raskaalta, laskut päällä ja taskut tyhjän. Eka oot voittamaton ja sit havahdut todellisuuteen kylmään. Ei, mä en haluu taas alas mut mikään ei kestä ikuisesti, kaikki loppuu aikanaan ja sä itket ku dena jolt tippuu lesti maahan sirpaleisiin. Mut kyllä mä itteni kerään vielä, katon taivaaseen ja mietin et joskus mä vielä herään sieltä.

Aah. Ja tää kaikki on vaan unta, ku koko vitun maailma menee täysin väärään suuntaan. Seittemän miljardii muukalaista pallo jalas vapaas vitun maassa jossa heikommat on tallottava alas, lakastava maton alle piiloon. Hei korkkaa sun pullos ja tee sun vitun siirtos.

Ei oo helppoo olla, ei ei oo helppo olla , ei, ei oo helppoo olla T...x5

Laita Sairas T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.