Nykäsen Matti

Sairas T

Äänetön pääni alkaa pitämään ääntä ku ällää käärii, suunta mun lärvini panikiissa, lääkärin valkotakki, ovet on kiinni ja valo katoaa päästäni. Varpaat sinertävät, vatsaa alkaa kivistää, lipitän vitusti biniä. Toivon et paniikkihäiriö parantuis alkomahoolilla edes midisti. HIVi tai Losit, mulle se on ihan vitun sama kunha kanta on vakaa ja saatanan kakara kun tulee kyselee meikältä kamaa mun taskuis on vajaa femma rahaa, kaljaa napaan, denojen kaa ollaan samaa pataa. Paja ei sopinu mulle mä olen nyt alkkis ja vajaa niinku Nykäsen Matti. Kalpee ku hattivatti, helluntien reunasta toiseen, vasen pupilli on nupinneulan kokone ja isona mustana pallona kiiluu oikee pois. Meen heti kun uskallan karata, ei rajojen sisällä olla vapaana, ei tarvii mitää laukkuja pakata, kuhan ajatusmaailmani pysyy avarana.

Valo katoaa päästäni, vatsaa alkaa kivistää, kaljaa napaan, pajaa niinku nykäsen matti. kaljaa napaan valo katoaa päästäni kivistää vatsaa kaljaa napaan

Selkärangattomana on helppo lipsuu, leposyke jotain sata-kuuskyt iskuu, viikonloppu pelkkä tekosyy polvistuu, päitten ku päitten ne teijät tähän onnistuu. Helposti voit olla kelpo ku jannu tai denahtava teini hukkuneena Hannun kannuu. Pillerit Kämmeeltä, ilkeitä ämmiä, paskaa räppiä, filmi on pätkinä. Meen vittu kouluu humalassa, opettele tuntee sun Jumalas ja, pysyttele väärissä porukoissa, vastaantulijoita kysyy: "Onko midii poistaa?". Vuosia kestää et selvii, hairahdan polttamaan peltii, kyllä sä selviit jos selviit, selvä on paska termi. Sekasin paskat housussa, sillon ku et kestä edes nousuja, toiset ei skippaa näit touhuja, toiset kihopillerit menee rouskuttaa. Kuka täällä ketäkin kouluttaa? Pysykää rauhassa koukussa.

Laita Sairas T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.