Pohjalla

Sairas-T

Tiputin kuiluun kiven jotta näkisin et mis on pohja Takkinen on edelleenki valkonen roska Mä hengailen pohjalla Koska en paljoo mun persettä nostele sohvalta koskaan Ja se on tietty yhteiskunnan vika Äitiki sano et mä syytän aina toisia, mä oon sika Sairas, mielenvikainen Syön, juon ja sikailen Tervetuloo pohjalle Takasin et jumalauta täältä pääse Sanon viellä kerran ääneen Pois täältä ei pääse

Se on pohjalla porukka perhettä kaikki Massit on loppu mut viinaa ja naisii ois tarjolla Kieltäydyn kaikesta paitsi sun kaljoista Pysyttele varjoissa mayne Mun oli vaikee olla selvinpäin Liikaa houkutteita joka puolella näin Mitä haluan mun elämältäin Meikä jää makaa vaan sohvalla selälläin Niin saatanan surullista Hymyilen vaan sillon ku mä istun kissas Ravistelen paskat pois niskast Vittuun nää kaikki mä pois viskaan Sairas takkinen poikanen Kotkast Siivet on paskana murtunu jaloissa Pohjalla vittu sun elämäsi loistaa Nyt hyvästi, kaikki on loppu, moikka..

Laita Sairas-T soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.