Perjantai 13.

Samu Haber

Pläts, taas rynkky ihan kuras, Pakko putsaa hyvin, ne tsekkaa kohta tuvan. Mun aamukampa ei tunnu lyhenevän millään, Pakko päästä nollaan, ei jaksa enää ryynää. Polvet ja selkä huutaa kilpaa hoosiannaa, Stadilaiselle marssiminen metäs ei oo mitään nannaa. Mä ajan parran, vaikka eihän se ees kasva. Kakskyt äijää häärää ja tääl tuvas haisee paska. Nyt alkaa vapaus, kaks kokonaista iltaa. Kun mä valtaan karaoken silloin kaikki muut on hiljaa. Hei tukka täyteen, ihan sama paljo laskuu. Mä lähden himaan, kuin klamydian Vesku.

Luojan kiitos on perjantai, laulan laa-lalalalalala-llaa! Mä sanon kasarmille vaan bye-bye, laulan laa-lalalalalala-llaa! Maapallo pyörii radallaan, laulan laa-lalalalalala-llaa! Luojan kiitos on perjantai!

Velvi meni, taas pitäis viikko tsemppaa. Ehkä haen vaan veksistä alkuviikoks vemppaa. Ei riitä runkkuvelvi, meitsi tarvii omaa aikaa. Mä konahdin jo alokkaana, vielki tj liikaa.

Mun mutsi sano, "Sä palaat maitojunal!". Siel pojist tehään miehii mut sussa ei oo munaa. Hei! Hymy pyllyyn, Nikke tunge se hanuriin! Poika asento, se on kersantti Haaberi!

Luojan kiitos on perjantai! (Luojan kiitos on perjantai!) Luojan kiitos on perjantai! (Luojan kiitos on perjantai!)

(Jee!)

Luojan kiitos on perjantai, laulan laa-lalalalalala-llaa! Mä sanon vaan kasarmille vaan bye-bye, laulan laa-lalalalalala-llaa! Maapallo pyörii radallaan ja mä laulan laa-lalalalalala-llaa! Luojan kiitos on perjantai!

(Jee-haa!)

Luojan kiitos on perjantai! (Luojan kiitos on perjantai!) Luojan kiitos on perjantai! (Luojan kiitos on perjantai!)

(Oo-hoo!)

Maapallo pyörii radallaan ja mä laulan laa-lalalalalala-llaa! Luojan kiitos on perjantai! (Luojan kiitos on perjantai!) Luojan kiitos on perjantai

Laita Samu Haber soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.