Oo se kun oot feat. Paperi-T

SANNI

SANNI:

O-o-oo se kun oot. Mä haluun oppii sult. Ei kukaan täällä kai oo kokonainen. O-o-oo se kun oot. Hei, mikä rikkoi sut? En oo sellainen kuin muut mua ennen.

Aamuneljältä raahaudun himaan. Duuni veny, enkä saanut taksia. Sori, jos oot joutunu venaa. Tiiän, ettet tykkää yksin nukkua. Eteisessä koitan olla hiljaa. En haluu, että heräät mun takia, mut istut sängyllä ja alat tinkaa; mis oon ollu ja kenen kanssa.

Mä en jaksaisi tapella, mut haluun kuulla mikä painaa. Anna tulla, beibi! Nyt sit valvotaan.

O-o-oo se kun on oot. Mä haluun oppii sult. Ei kukaan täällä kai oo kokonainen. O-o-oo se kun on oot. Hei, mikä rikkoi sut? En oo sellainen kuin muut mua ennen.

On okei pelkää, että mä petän. Sul on ollu vähän väärii tyyppejä, mut en enää huomaa ketään. Ihan sama mitä olis tyrkyllä. Pitelen asetta, mut mä en ammu, vaikka tiedän, että osaan loukata. Tässä talossa ei valot sammu, ennen ku oot taas mun lusikka.

Anna mun olla se, joka naarmusi nuolee, rakastaa niin et naapurit kuulee.

O-o-oo se kun oot. Mä haluun oppii sult. Ei kukaan täällä kai oo kokonainen. Oo-o se kun oot, hei mikä rikkoi sut? En oo sellainen kuin muut mua ennen.

Paperi T:

Mä en tarvii yhtään enempää ihastelua, koko yö kiihkeetä vihastelua. Oo se ku oot. Varo, mitä lupaat. Mä otan perheautollisen paskaa mukaan. Mäkään en oo sellanen, johon sä oot tottunu. Sua edeltäneist muistan vaan, et miten ne on loppunu. Sä kysyt mitä mä pelkään, ja samalla mä piirrän kysymysmerkin sun selkään. Enkä pysty mitää takaa. Pitää eka olla solmus, ennenku joku voi avaa. Sä voit tehä mulle ihan mitä haluut. Ota mut nii, et koko Helsinki tajuu.

SANNI:

O-o-oo se kun oot. Mä haluun oppii sult. Ei kukaan täällä kai oo kokonainen. O-o-oo se kun on oot. Hei, mikä rikkoi sut? En oo sellainen kuin muut mua ennen, joka huutaa koviten, pelkää eniten, pelkää-ää.

O-o-oo se kun on oot, en oo menos mihinkään. En oo sellainen kun muut mua ennen.

Laita SANNI soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.