Mul on ikävä

Sima

Mul on ikävä, sitä huumaa... joka onnesta sai meidät sekaisin, toivon että sen vois saada takaisin. Mul on ikävä, sitä aikaa... mitä ikinä mä sulle sanoinkaan, kaikki juttuni sai sut nauramaan. Mul on ikävä, sitä huumaa... joka onnesta sai meidät sekaisin, toivon että sen vois saada takaisin. Mul on ikävä, mul on ikävä meitä... ikävä meitä.

Aina samat rutiinit ku tuut himaan, sanot moi ja meet heti nukkumaan, mä makoilen vaan sohvalla. Mietin miten kaikki oli ennen siistiä, kaikki jutut aina tehtiin yhdessä... mut mitä meille tapahtui?

Mulle sä oot yhä koko maailma, vaikken osaa sitä sulle enää kertoa, tää ei tunnu enää samalta.

Mul on ikävä, sitä huumaa... joka onnesta sai meidät sekaisin, toivon että sen vois saada takaisin. Mul on ikävä, sitä aikaa... mitä ikinä mä sulle sanoinkaan, kaikki juttuni sai sut nauramaan.

Ennen käveltiin käsi kädes kadulla, vaikka rahaa oli vähän syötiin ulkona... joka hetki tuntui unelta. Kaikki uudet jännät jutut muuttui arjeksi, kun yksiömme huone vaihtui kahdeksi... ja huuma alkoi hiipua. Vaikka haalistunut on jo tämä tunnelma, mä jotenkin sen aijon vielä korjata... mä en anna tämän loppua.

Mul on ikävä, sitä huumaa... joka onnesta sai meidät sekaisin, toivon että sen vois saada takaisin. Mul on ikävä, mul on ikävä meitä... ikävä meitä.

Ei oo kummankaan syy, kaikki arkeen kyllästyy, mut mä lupaan sulle sen, mä teen tän eteen kaiken. Mä tiedän sen, et yhdessä me saadaan tää liekki syttyy uudelleen.

Mul on ikävä, sitä huumaa... joka onnesta sai meidät sekaisin, toivon että sen vois saada takaisin. Mul on ikävä, sitä aikaa... mitä ikinä mä sulle sanoinkaan, kaikki juttuni sai sut nauramaan. Mul on ikävä, mul on ikävä meitä... Mul on ikävä...


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.