Läpikulkumatkalla

Siru

Kuuletko sä mua, ymmärrätkö mua, se on sulle sanahelinää. Kurotan kovempaa, mistään en otetaa saa. Verivalat vannottiin, muttei niistä voi pitää kii. Tiedän en oo sadun enkeli, etkä sinäkään.

Herää, ei vanha palaa takaisin, jos ei katsota peiliin. Leikin etsivää, et anna hengittää, vaan saat mut häviimään. Herää, pallo on sulla, mä tahtoisin olla, sun ystävä vielä. Mut ollaanko vaan, läpikulkumatkalla?

Kävelet vastaan, torin kulmalla ja nään kun käännät katsetta. Kaulus puristaa, ja tämä kylmä maa hajoaa ja meidät erottaa. Verivalat vannottiin, muttei niistä voi pitää kii. Tiedän en oo sadun enkeli, etkä sinäkään.

Herää, ei vanha palaa takaisin, jos ei katsota peiliin. Leikin etsivää, et anna hengittää, vaan saat mut häviimään.

Pala entistä, jota aika ei paranna. Hetkeä viimeistä, muistot ei voi kullata, jatketaan vaan kohti risteystä, läpikulkumatkaa.

Herää, ei vanha palaa takaisin, jos ei katsota peiliin. Leikin etsivää, et anna hengittää, vaan saat mut häviimään.

Herää, Herää... Ei vanha palaa takaisin, jos ei katsota peiliin. Leikin etsivää, et anna hengittää vaan saat mut häviimään. Herää, pallo on sulla, mä tahtoisin olla, sun ystävä vielä. Mut ollaanko vaan, läpikulkumatkalla?

Laita Siru soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.