Raffii Suomi Flättii

SMC Hoodrats

Skate, Skatemaniacs, Espoon Wu, Kru Tang, Foghorn, Daggers, Los Slipes.

Goofy vai regu, kuka vittu polkee mongoo? Pölysissä parkkihalleis steven kanssa tangoo. Pasila ja Sampis, siel oli huumaa. Raksalle pöllii, voi omat kurbit duunaa. Mousee ja Trilogyy repeatilla tsiigaa. Risat stiflat solella fiksaa. Spotilta spotille raffii suomi-flättii. C-kassulle kopioituu ysärinykkiräppii.

Ysärin puolvälis oli snyygi meno kurbeil. Jengi ryyppäs päiväl, illal häädöt tuli slurkeilt. Ekat vuodet smyygattiin mielkiksi pakoiltiin. Puolet päivist hajoiltiin ku vanhoi staroi pakoiltiin. Lamaskedekoulust fikkas muutama trikki. Backside ollie eikä Pressure-Flippi. Koutsein Liesmäki ja Spiidi. Hese, Tane, Rotis - siin on Daggersin tiimi. Riimit *snif*, ei oo edelleekään jiiris, mut ei se estä pitää yllä hyvää fiilist. Aamust iltaan jengi kuvas tiukkoi ranei. Smuutimmal stailil Luke, Havis ja Mane. Häivölä oli ainoo, joka ei lähteny hanee, vaan jäi yksin vääntää ku smugut tuli kääntää. Propsit niille, jotka täällä päin hiffas, Naomist taisto aina päivän tsägät tiffas. Nuppis, Ele, Silveri, HannulanKivi. Foghornin possest vaan muutama nimi. Vanhankoulun jäbii niiku Kukkohovin Joni, silti kaikist aidoin jäbä on Hynnisen Toni.

Vasaroi ja nauloi, nykyskidit moukaroi. Nepittää ja nakuttaa, nää kurbihirmut vakuuttaa. En enää tiiä mille taputtaa. Se alkaa vituttaa, meikä samoi trikkei kituuttaa. '93 oli vuosi ku eka kiinni ruuvasin, sitä ennen kalalankuil kurvailtiin. Millencolini ja Offspringi kolisi, olin monta vuotta novisi. Mä Halusin, et olisin ollu Kostoni tai Tim O'Connori ja Eastern Expousoris se artifaxes-dyydi meni. Come on with the come on, get down with the get down. Ekan opittiin ollie, shuvit ja grindaus. Se fiilis ja haasto, kivi kundii raasto. Välil miehen kato nilkutin, mä olin raato. Ku tää ei oo vitun harrastus, vaan lifetime deal fof real, Tonto Slono blue chill. Rauhanaki olen väsään kool-aidit. Saat kyselee mooncaket ja Paltsin puulille kunniamerkki. On aika käärii hitto pakettii. Sen osas Dena-Hena salettiin, se käytti minisrakettii. Viedään loppuun mihin alettiin. Oon Thonoslono, loppukaneetiks mä oon skedenagetti.

Goofy vai regu, kuka vittu polkee mongoo? Pölysissä parkkihalleis steven kanssa tangoo. Pasila ja Sampis, siel oli huumaa. Raksalle pöllii, voi omat kurbit duunaa. Mousee ja Trilogyy repeatilla tsiigaa. Risat stiflat solella fiksaa. Spotilta spotille raffii suomi-flättii. C-kassulle kopioituu ysärinykkiräppii.

Kasarist ysäriin ja se loppuu vasta sydäriin. Nähny gaalameiningit ja Pressuret bussipysäkil. VHS-tausta ja propagandaa. Flashback, ei voinu netis ottaa kantaa. Särkyneitä unelmia muuttaa Kaliforniaan. Murtuneita sydämii, varpaita, sormia. "Auts." Spottiturismia, spegutusta, mitä muut teki. Hikistä hinkutusta, pakko saada flippi kruukedii. Ennen fiiliksiin riitti korvalaput ja bootcamppi. Nyt jengi tarvii skedetäkseen gemmin dänkkii ja Kaikessa vaaditaan astetta parempaa. Ennen riitti flätti, nyt haastetaan X-games-areenaa. En osaa mäkkärii ja harvemmin hardin catchankii, mut jokanen on oman elämänsä häslämi. Viedään tää takas juurille, kameran läppä kii. Perusjuttuihin rennosti nikku häppäri. Hokkuspokkus, anna sen tapahtuu, pysy nousus. Pidä ittes kuosis, se on real deal niinku Oulus. Klassikot toimii niiku VX-1000, jumissa teini iäs, nää on Skatemaniacs hommii.

Goofy vai regu, kuka vittu polkee mongoo? Pölysissä parkkihalleis Steven kanssa tangoo. Pasila ja Sampis, siel oli huumaa. Raksalle pöllii, voi omat kurbit duunaa. Mousee ja Trilogyy repeatilla tsiigaa. Risat stiflat solella fiksaa. Spotilta spotille raffii suomi-flättii. C-kassulle kopioituu ysärinykiräppii.

Muistan ku mentiin skeittaa Pohjoisrantsuun ja pannujen jälkeen piti poimii dekki syvält. Mä taidan olla hyvää marttyyrimatskuu ku kaatuminen tuntuu niin niin hyvält. Nilkat menny, polvet on paskana, mut tää laakereiden kehräys saa edelleen jatkamaan. Palataan ysärin alkuun, pikkupoikien skedejengi ottaa Helsingin haltuun. Läpi lastauslavojen tuntemaan aletaan, Pasilan asemalta potkutellessa Savelaan. Repus ranskis ja kreme mäelt alas kruisitaan, huikka juissista ja sit tulee hammereit. Thono ollaan piknaril kuluneel gripil ja Erä-Koira ottaa backkii smithejä minil. Mä vedän turvalleen pikkukivist, fiilistelen parkin reunalle ja rullailen skidit. Kulkuvälineen pääl istues aukee Salontie. Tää räppäävä skeittari on ku laulava talonmies. Vannon kautta mun neljävitosten kanoottien. Aamust iltaan mennään läpi kesien valosien.

Ala aloha Hawaiji, polvet tutisi ja vapisi. Lookki oli kasari eli tyylipisteit ropisi. Seki exposee hiihti vaikka sai kyntää yhtä hyndää. Kaupat kasilta kiinni, jengi Savikselle ryntää. Sinne minne Davo toi aikoinaan räppityylit jenkeistä. pullakuulokkeita sormen paksusii leissejä. Talvet burjattiin psykoskedee kaupan takahuoneessa. Räppisessarit veti puolet porukasta puoleensa. Työharjoittelu Ponkesissa, nuori poika kusetuksesta ongelmissa. Kuka muistaa kortsupipot, ei voi dissaa. Särin juoden hissaa, kolinaa kadunkulmissa. Souls of Mischief ysikolme ikuisuuteen tai siis ysikuuteen eli yksykkösen huumeet. Kädes cäppi, toises kädes dekki, sääressä vekki, silmät pipo peitti. Päällä filan huppari joka oli feikki, kengissä reikii ja säkitykset reilii. Bränikät Adidaksen Gazellet ja kadul ei edes arvattu mitä laitettiinkaan aluille. Grandeskedeparkispaikalla paikalliset naget paikansi sun dekin. Jos et pitäny huolta niin voi harmi. Kivien seassa rullaaminen painajaismaista. Kuulu vaan "Ääängh!" ja joku oli maissa. Tekevälle sattuu vaikka sattuu vähät välii (?) oman osan säki tuut. Ku kulkuset soi, miehet vaikeloi. Ghetto blasterista Public Enemyy: "Yeah boyy!"

Laita SMC Hoodrats soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.