Smurffikesä

Smurffit

Smurffikesä voi alkaa Kaikki nostavat jalkaa Katso Välkkysmurffi, kuinka se jo tanssii. Eikä huomaa ees että, napaan asti on vettä. Koivet sillä vispaa, potkaisee katiskaa. Sitten parku alkaa, nostaa ylös varpaat Punaiset kun omput, tekee mahtipomput Rantahietikolla, sen on hyvä olla. Smurffiina kun varpaaseen laastarin laittaa.

Joo ainahan nyt sattuu ja tapahtuu Eikä kaikkeen milloinkaan voi varautuu Kun koko Smurffijengi viettää vapaitaan. Niin siinä sähelletään sitten kaikkee pientä.

Ja Patti korjailee aitaa, ilman takkii ja paitaa Nauloja se nappaa, vasaralla hakkaa. Kun peukaloonsa se iskee, huuto kohta on hirvee. Smurffiina ystävämme, laastaria tänne. Ja Villismurffi on puussa, nälkä kirvelee suussa Se haluu mustikoita ja metsämansikoita Ei kerkee haistaa kun kourallisen maistaa Ei ollu mansikoita vaan chilipaprikoita.

Joo ainahan nyt sattuu ja tapahtuu Eikä kaikkeen milloinkaan voi varautuu Kun koko Smurffijengi viettää vapaitaan. Niin siinä sähelletään sitten kaikkee pientä.

Smurffikesä voi alkaa Kaikki nostavat jalkaa Katso Välkkysmurffi, kuinka se jo tanssii. Eikä huomaa ees että, napaan asti on vettä. Koivet sillä vispaa, potkaisee katiskaa.

Laiskasmurffi ei huhki, mieti päätänsä puhki. Aurinkoon se kulkee, istuu, silmät sulkee Sitten maahan kellahtaa ja myös nukahtaa. Miltä sininahka auringossa punottaa.

Puheosuus: Hei pois sieltä laiturilta koheltamasta nyt heti! Älkää smurffatko rantakiville! Eikä jäädä ukkosella pihalle pyörii! Tää on Smurffikesää! Joooo!

Smurffikesä voi alkaa Kaikki nostavat jalkaa Katso Välkkysmurffi, kuinka se jo tanssii. Eikä huomaa ees että, napaan asti on vettä. Koivet sillä vispaa, potkaisee katiskaa. Saareen kimpassa me soudetaan, nuotiolla, me lauletaan. Juostaan laiturille katsomaan. Kun vene karkuun lipuu vaan.

Nyt se meni hei...

Laita Smurffit soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.