Toimeen tullaan

Solistiyhtye Suomi

Huolet ne on sulla, samoin myöskin mulla, kohta ompi maailma kallellaan, huomenna se kääntyy ja paremmaksi vääntyy, siksi ei me muuta kuin laulellaan. Että, tullaan, tullaan, toimehen me tullaan, vielä on viitonen kahviin ja pullaan, päivä se on vielä huomennakin, eletään me sitten vähän reilummin.

Velkasi sä maksa, mutta, jollet jaksa, eihän siitä hirtehen tuomittais´, nyt on muotitauti, että joka mies on auki, millä niitä velkoja suorittais´. Mutta, tullaan, tullaan, toimehen me tullaan, vielä on viitonen kahviin ja pullaan, päivä se on vielä huomennakin, eletään me sitten vähän reilummin.

Älä ole hapsu, ota sinä snapsu, ota sinä nytten, kun annetaan, sillä kieltolain aikaan, tätä tuskin saitkaan, mitä sinun pöytääs´ nyt kannetaan. Tullaan, tullaan, toimehen me tullaan, vielä on viitonen kahviin ja pullaan, päivä se on vielä huomennakin, eletään me sitten vähän reilummin

Laita Solistiyhtye Suomi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.