Tuiskumorsian

Souvarit

Pohjoisen tuimissa tuulissa kai Rakkaus syttyä sai. Viimoissa vinhoissa vaeltaa vain tahdon kanssasi ain. Tää routainen maa kahta rakastavaa kantaa ja suojan saa. Luo vaivaiskoivun elämää toi mun, kanssasi kaiken tään jaan. Sun hiustes vaalean lennon, hiutaleen hennon harteilleen saan. Tää ilta, kun tunturilta tuuli tuo tuiskumorsiamen.

Elämään yhteiseen tie kuljettaa, lunta kun tuiskuttaa. Hiutaleet hiuksilles hunnun kun luo, kaikkein kaunein on tuo. Taivas vain kattona kirkkomme on, hongat holveina sen. Luonnon tään luoman, tunturin tuoman sain tuiskumorsiamen. Sun hiustes vaalean lennon, hiutaleen hennon harteilleen saan. Tää ilta, kun tunturilta tuuli tuo tuiskumorsiamen.

Tää routainen maa kahta rakastavaa kantaa ja suojan saa. Luo vaivaiskoivun elämää toi mun, kanssasi kaiken tään jaan. Sun hiustes vaalean lennon, hiutaleen hennon harteilleen saan. Tää ilta, kun tunturilta tuuli tuo tuiskumorsiamen. Sun hiustes vaalean lennon, hiutaleen hennon harteilleen saan. Tää ilta, kun tunturilta tuuli tuo tuiskumorsiamen.

Laita Souvarit soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.