Es pärisee ja jonnet tärisee

SPURDOS SPÄRDEE

Se on taas Mege-lohis astuu joka vetää Monsterikehä ei kylmäks jätä ketään Koska jonnet vetää vaan Eeässää Sen jälkeen ne on häpeissään Mut jos vedät monsterii ei tarvii häpee Vaik jotkut sen tölkin sun kädes näkee Koska jonnet on pimeetä väkee Ne laskee kesällä hiekkamäkee

Talvel monsterii, kevääl monsterii Kesäl monsterii, syksyl monsterii Kokoajan monsterii, aina monsterii Koska haluut vaan olla kovempi Vaik oot kovempi kun juot tölkin monsterii Haluun et oot nopeempi Monsterin kaa nopeesti Uskotko nyt mua oikeesti? En usko kun uskon soikeesti.

ES pärisee ja jonnet tärisee Kun me tullaan niitten luo nii maa järisee Me juodaan monsterii, Ollaan teit kovempii Monsteri maistuu kun huonees lakaistu Koska ES pärisee, jonnet tärisee Sen takii niitten ääni särisee Monsteri maistuu kun huonees lakaistu ES:n maku vaihtu.

Jotkut pitää pääl Juissilakkoo Ja vetää vaa monsterii pakkoo Koska monsteri on hyvä juoma Kun juot sitä nii kukaa ei huomaa Monsterista saa hyvän olon Ja havaitsee helposti jonnen nolon Me juodaan monsterii (24/7!) Sitä meille tuo myös Remontti-Reiska

Talvel monsterii, kevääl monsterii Kesäl monsterii, syksyl monsterii Kokoajan monsterii, aina monsterii Koska haluut vaan olla kovempi Vaik oot kovempi kun juot tölkin monsterii Haluun et oot nopeempi Monsterii nyt saa nopeesti Uskotko nyt mua oikeesti? En usko kun uskon soikeesti. ES pärisee ja jonnet tärisee Kun me tullaan niitten luo nii maa järisee Me juodaan monsterii, Ollaan teit kovempii Monsteri maistuu kun huonees lakaistu Koska ES pärisee ja jonnet tärisee Sen takii niitten ääni särisee Monsteri maistuu kun huonees lakaistu ES:n maku vaihtuu.

Laita SPURDOS SPÄRDEE soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.