Sätkät tiskit breikit

Stepa ja Are

"Noniin mukulat, nyt ne mokkulat sun muut datalähettimet pois käsistä ja keskitytään.. Masa, Masa! Nyt keskityt tähän aiheeseen! Tänään meil on luvassa pari vierailevaa luennoitsijaa. Aiheet tulevat varmasti olemaan mielenkiintoisia jopa teijän laisillenne räkänokille. Ja aloitetaanpa nyt ihan tälläsestä perus asiasta."

Are - Jos haluut tosissaa oppia vääntämään sätkiä, ni täss' on sormistaan näppärä norttien käärijä joka nuolee nii' et kieli kuivuu ja huulet rohtuu. Merkkinä aina bonus koska bonus on smooth. Esiin ota toppa, filtterit ja rislat, kato liimapintaa, ennen rullaamista ja viskaa purut, tasota joka kohasta ja kaivele ku parhaat aina löytyy topan pohjalta. Kannattaa varoo, ettei tuu liian kiree, meinaa' nihkee jos joutuu posket lommolla imee. Kääntöliike on tärkee, rislat alle kai työnnetää', näin sätkä on tiukka ja sopivan pyöreä. Ku alat nuolla, älä kuolaa sitä märäksi, ei siihe' tarvii sylkee ku kännine' räppäri. Pähkinän kuoressa alkeet, kertaus on tarpeen. Pyöräytä, nuole ja polta se.

Kertsi Näin sä käärit sätkän (x6) -Jätä jämä. Näin sä käärit sätkän (x6) -Säällä ku säällä, käytä kättäs ja käännä.

Stepa - Laita astiat altaasee' vesi kuumenna, ku tuskin oot muistanu' esihuuhdella, ja tippa fairia, ne alkaa likoomaan, kaheksan päivää myöhemmin voit alkaa tiskaamaan. Ja tiskivesi on täynnä lihaa ja paskaa, joten suosittelen aloittamaan puhtaimmasta. Laita taustalle jotain niin pirun tiukkaa musaa, Slayerin tahtiin alkaa tapahtumaan eli, harjaile ja sitten huuhtele. Laita kuivauskaappin tai pyyhkeellä kuivaa ne. Jos sie lopetat röökin, ole polttamatta, mut' astioita et voi olla tiskaamatta, jossei sulla sitten maailman parasta naista ole, tai vastaavasti monen sadan euron tiskikone joten, hoida homma, käteen kahvi ja keksi, Pirkka saattaa kättä astiat rasvaseksi

Kertsi Näin sä hoidat tiskit (x6) - Tai sitten menet syömään vaan ravintolaan. Näin sä hoidat tiskit (x6) -Joka vitun kerta vittu tiskaaminen vituttaa.

Are - Matka rasitus ja kanu olo tappavan huono, sillon lääkkeeks limsapullo ja avaraluonto. Päälle saunavuoro samal putoo taakka hartioilta, jotku haluu antaa kaikkensa mut minä annan olla. Vaik' yrittää kuinka, voi hommat kusta silti pään päällä musta pilvi, otsalla on vaa tuskan hiki. Ota iisimpi asenne, mitä ikinä teetki. Ole hyvä DJ, anna ittelles breikki.

Stepa - Eli älä laita uutisii, pistä TV kii, suosittelen siirtyy Dusty Springfieldiin (<- ? ), sillon varmasti sulle jotain asiaa, meno on raikasta jäisen mehulasin kaa'. Moni ryyppää ett' ne pystyy arjen kestämään, joten mull' on teille viesti: Ryypätkää, mutta niin tai näin, keksi vaan se oma tyyli. Mulle se on kirja, dokkari tai soul-vinyyli.

Kertsi Näin sä pidät breikin (x15)

Stepa - Ei nyky nuorista mihinkään oo, ei teistä mihinkää oo, ei teistä mihinkään oo (x2)

"Noni penikat, tunti ohi. Muistakaa rullata himassa, tehkää läksyt. Ja ens' tunnilla levyraati, joten tuokaa breikkejä, mut alkaahan nyt vetää siitä! Menkää seuraavalle tunnille! Historianlehtori Vesa Tamminen pitää oppituntia luokassa 5"

Laita Stepa ja Are soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.