Kaikki Hyvin

Stepa

Mullon kaikki mitä vaan tarvin, Paita, housut ja kivan kokoset pallit. Ja mitä teillä on te voitte pitää ne, Sillä multa puuttuu vain umpilisäke. Mullon kaikki hyvin ja vielä enemmän, Siksi voin vain kikkailla ja kakkailla menemään.

Mullon tyttökaveri, kaunis ku kivi, Mut on-off-suhde on rakkaustarinamme nimi. Ku emmie oikeen seurustella osaa, Ja sama tarina on saanu pari jatko-osaa. Osaan rakastella, osaan myös tapella Ja allekirjotan sen et on miehilläki menkat.

Mutten pelaa koskaan naisen tunteilla, Sillä kaverill on Pöks-pöks ja mulla on Pleikka. Mut naiset on mulle niinku automobiilit, Kaikessa huono mitä tulee niihin, Ja mitä tulee riimiin ne menee biittiin, Lopputulos on maukas niinku mandariini. Ja pidän elämästä sillä elämä on nautintoo, Mullon aivojen tilalla vissiin aurinkoo.

Ku mullon kaikki hyvin. Tai niin ajattelemaan pyrin.

(Tsekakkaa ny, tää on sitä räppii) Ihmismieli tuntuu olevan tyhmä, Sillä mitä omistan sitä en arvosta yhtään. Sitä haluu uutta, haluaa jotain muuta, Mut se kaikki jossain vaiheessa maistuu puulta. Oishan se siistii hengaa Hawaijilla pimun kaa, Kädessä tosi iso lasi limukkaa, Mut mullon Suomessa kerrostalokämppä, Ja kaks kämppistä, päällä aina känkkäränkkä. Me ollaan vasta nuoria, Ja meidän tiskivuorot on tiskivuoria. Mutta meikä kyllä tiskata jaksaa, Niin kauan ku kämppis lainaa sen Opel Astraa, Jolla ajan auringonlaskuun, auringonnousuun, Oon ku Tommi Läntinen, en tahdo mennä kouluun. Ja koitan pitää jutut positiivisena, Sillä negatiivisuus on huono mielentila. Eikä meikä ruukaa ketään vihaa, Sillä viha tämän minun maapallon pilaa. Tää elämä on minut tyydyttäny, Vaan ku en oo siltä paljoo pyytäny.

Joten mullon kaikki hyvin. Tai niin ajattelemaan pyrin.

(Tsekakkaa ny, tää on sitä räppii) Syljen aina lujaa Ku astun mikin taa Kuola valuu mun suusta Vaikka mie puhuisin vaan. Jos kirjotan mun riimiä Tai kuuntelen taustaa En oo tosissaan tän räpin kans, Mie piän vaan hauskaa.

Mullon kasa CD-levyjä hyllyssä, Jotka takaa ettei meininki oo pyllystä. Jotenki se musa mun sydämen vei, Joten minä oon Marvin ja sinä oot Gay(e) Curtis Mayfield ja kaikki muut, Ne jäbät on viileitä niinku tammikuu Ja lappilaisuus on mulla aina messis Ku määrittelen lappilaiset uhanalaiseksi. Ja Sodankylä on mulle niinku mekka, Mestoilla minä ja Tiski-Jukka-to the Pekka. Sen kans on mukava läppää heittää Ja haukkua kaikkia suomiräppäreitä. Huolet on mulle ku maailmanrauha, Eipä niistä oikein kannata laulaa Kaikki menee omalla painollaan muutenki, Mulla ei enää ees ärsytä olla luuseri.

Ku mullon kaikki hyvin...

Laita Stepa soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.