Täältä ikuisuuteen

Taina Kokkonen

Tietääkö taivas tunteeni? Kuuleeko hellät haaveeni? Kuu kuiskii kaipuutain ja vastausta vaatii. Kuuluuko vielä unelma, sä ootko valmis vastaamaan? Jos uuteen huomiseen, me kaksin käymme kulkemaan.

Täältä ikuisuuteen vie, tieni tuntemattomaan. Pelkää en ollenkaan, sillä sinuun aina turvaan. Pyörii taivas pyörii, maa ja saa kaiken paikoiltaan. Sydänten satamaan saapuu laivas noutamaan.

Kun koittaa arjen maanantai, kun harmaat pilvet taivas sai. Kun sua mä tarvitsen ja hellyyttäsi kaipaan. Vieläkö tunnet kaiken sen? Mistä niin tänään haaveilen. Seisotko rinnallain ja uskot voimaan rakkauden.

Täältä ikuisuuteen vie, tieni tuntemattomaan. Pelkää en ollenkaan, sillä sinuun aina turvaan. Pyörii taivas, pyörii maa ja saa kaiken paikoiltaan. Sydänten satamaan saapuu laivas noutamaan.

Täältä ikuisuuteen vie, tieni tuntemattomaan. Pelkää en ollenkaan, sillä sinuun aina turvaan. Pyörii taivas pyörii maa ja saa kaiken paikoiltaan. Sydänten satamaan saapuu laivas noutamaan.

Laita Taina Kokkonen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.