Yhet puheet

Taisto Tapulist

"Yhet puheet junnun tienny mitä tarkotti, Tapulis ku kasvaa, nii äkkii sen kartotti. Pikkupoika läheisii vierest karkotti, on paljon muutkin ku doupit ja valvomist. En rupee puhuu rikkauksist tai mammonist, teet vaa omaa juttuu, nii kaikki on mahdollist. Vielkää pinnal, mut joskus kävin pohjalla, tajusin et oon ainut joka voi tätä ohjailla. Vaikeit hetkii, päällä mustii pilvii, nähny silmii unet vielki painajaisfilmii, jonne välil toivon jääväni, turhil jutuil usein stressaan päätäni. Perus mannet tarkkiksel, ootettu mitää, mä nousen aina tulis vaik alamäkii lisää. Alust loppuu, aina yhen puhee mies, viel ei aika poistuu, seki päivä tulee viel.

Ei oo aika, aika poistuu, yrittäny kasvaa vaik samat virheet toistuu. Haluis mennä ajas bäkkii, ku ei ollu huolii, kroppa täyn arpii, pidetty toistemme puolii. x2

Mul on arpii, ei naamas vaa rystysis, osasin lyödä jos jollain oli kysymist. ADHD skidi ja lääkket ne rauhottaa, nähny vierest ku frendi lähtee siteis Aurooraa. Piti olla badas, eikä jäädä toiseksi, Pasilassa vietetty päivä jos toinenki. Eikä nää oo asioita joist voi olla ylpee, tää vaa jesaa, ku pääsee kokemuksist sylkee. Helvetti Helsinki, täällä me kasvettii, kantapään kautta oppirahat maksettiin. Oisitsä uskonu et Taistost aikuinen kasvaa, elämä potkinu päähän silti taistellu vastaan. Pystyy sanoo ääneen, ei tarvii mitään salata, enkä pystyis tähän ilman mun crewii takana. Alust loppuu, aina yhen puheen mies, viel ei aika poistuu, seki päivä tulee viel.

Ei oo aika, aika poistuu, yrittäny kasvaa, vaik samat virheet toistuu. Haluis mennä ajas bäkki, ku ei ollu huolii, kroppa täyn arpii, pidetty toistemme puolii. x2

Doup-doup doupit ja valvomist...

Tap-Tapulis ku kasvaa nii äkkii sen kartotti...

Laita Taisto Tapulist soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.