Maradona (kesä '86)

Teflon Brothers

Sul oli pinkit lacostet, lumipestyt tiukat levikset Luokan discoprinsessa.

Sun broidin kanssa katsottiin tv:stä futista iltaisin, teidän nahkasohvalla.

Oli tähdet kohdallaan Hetkeks jäätiin kahdestaan Se oli niin kaunista, tunnetta haurasta. Ei sitä voinut pysättää, se täytyi maaliin rysäyttää Tästä paikasta pakko on laukasta.

Liian pikanen, vähän likanen,mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.

Blondit hiukset laineilla, L'Orealin aineilla niin kuin Suosikin kuvissa. Vieressäsi sohvalla koitin sulle kertoa kaiken Maradonasta.

Oli soundtrack elämän, Stock, Aitken ja Waterman Olit sabriina uimalan altaassa. Jaoin kanssas kokiksen, Katsoit mua himoiten. Huuma rakkauden niin ennenaikainen.

Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.

Loppui aika juppien, kunnon takatukkien. Se oli niin kaunista, nuoruutta raikasta. Ei sitä voinut pysäyttää, se täytyi maaliin rysäyttää. Tästä paikasta pakko on laukasta.

Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Liian pikanen, vähän likanen, mielenvikanen, niinku Maradona. Maradona. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus. Kesä kasikuus, kasikuus, kasikuus.

Laita Teflon Brothers soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.