Kauneimpain

Tomi Markkola

Muistatko kerran kun tanssiin sut hain, tuntenut en sua mä lain. Valssimme sen, tuon ensimmäisen kuulla voin, muistot toi mieleen sen. Tietänyt meistä ei kumpikaan kai, valssi soi hääsunnuntain. Pyörteissä sen veit mun sydämen, nyt oot mun, minä sun, tiedät sen. Oot kauneimpain, oot rakkaimpain, oot aina mun ainoain. Oon onnekkain, kun Sinut mä sain kulkemaan rinnallain. Oot kauneimpain, oot rakkaimpain, oot ruusu mun tarhassain. Oon onnekkain, sain mitä mä hain, aikanaan haaveissain.

Välisoitto

Valssi tää vuosien jälkeen kun soi, lapsemme kuulla sen voi. Tanssimme sen ja morsiamen samaisen yhä nään suloisen. Oot kauneimpain, oot rakkaimpain, oot aina mun ainoain. Oon onnekkain, kun Sinut mä sain kulkemaan rinnallain.

Oot kauneimpain, oot rakkaimpain, oot ruusu mun tarhassain. Oon onnekkain, sain mitä mä hain, aikanaan haaveissain. Oot kauneimpain, oot rakkaimpain, oot ruusu mun tarhassain. Oon onnekkain, sain mitä mä hain, aikanaan haaveissain.

Laita Tomi Markkola soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.