Pummilla Tallinnaan

Tuomas Kauhanen

Bo-bo-bom-bom! Bo-bo-bom-bom! uuuuu uuu

Taiteilijarenttu muttei mitenkään paha oo Yleinen ongelma ettei vaan liiemmin rahaa oo "Mä tarjoon" ei usein kuulu mun sanastoon Mut sun kaa nyppii lähinnä se ettei mul varaa oo Ja tahtoisin viedä sut pois täältä Koko maailma vois nähdä mikä siinä ois väärää Sovitaan vaik treffit lentokentäl Ja arvotaan että millä lennol mennään

Ryöstäisin pankin vaikket massii sais Mun taskun pohjal pyörii pari lanttii vain Se lannistais jos ei hätä keinoi keksis Teen parii biisii juomisest ja seksist et ois rahaa taas hetkeks

Veisin sut treffeille Berliiniin, ja aamiaiselle Pariisiin Beibi lähetään liitään, kiitoradan asfaltti kiiltää Woou, ja me lennettäis New Yorkiin, mentäis Vegasissa naimisiin! Siihen mun pesot ei riitä, mut keksin miten selvitään siitä!

ja mä laulan chorus Lalalaalaalaalaa, laalaalalaalalaa Bo-bo-bom-bom! Hei, me mennään Tallinnaan, pu-pummilla Tallinnaan! Lalalaalaalaalaa, laalaalalaalalaalaa Bo-bom-bom! Hei, me mennään Tallinnaan, pum-pummilla Tallinnaan! Woou!

Frendis varoittelee et tuun aiheuttamaan vaan tuskaa ja et oon täynnä itteeni ku maatuskat Ne ei enempää vois olla vääräs Mä säädän massit jostain ja lennetään pois Bo-bo-bom-bom!

Kliseiden kautta, aamiainen Tiffanylla Viiden tähden kohteluu, anna mä biffaan illan Panokset korotin, laitoin just lotonki Ja nyt on peukut pystyssä ku liftarilla Sä sanot et se on massii vaan Ei pidä antaa sen ahdistaa Koska kyl hätä keinot keksii Suomalaista mellankolia tekstiin Ois rahaa taas hetkeks

Veisin sut treffeille Berliiniin Ja aamiaiselle Pariisiin Beibi lähetään liitään, kiitoradan asfaltti kiiltää Woou, ja me lennettäis New Yorkiin, mentäis Vegasissa naimisiin! Siihen mun pesot ei riitä, mut keksin miten selvitään siitä!

mä laulan chorus Lalalaalaalaalaa, laalaalalaalalaalaa Bo-bo-bom-bom Lalalaalaalaalaalaa, laalalaalalaalaa Bo-bom-bom Hei, me mennään Tallinnaan, pu-pummilla Tallinnaan!

chorus x2

Laita Tuomas Kauhanen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.