Mä Toistan Itteeni

Tykopaatti

Jea, se on LK-posse, MDMA Numminen ja Tykopaatti, Kalle Kinos a.k.a. Idän Ihme ja Joku Roti Don, Hannibal, Joku Roti Records '08, aajea. Mä toistan itteeni.

Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Mä toist-, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää. Mä, mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Mä toist-, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää.

Luopioisten Luja tykkää juoda ja polttaa, naisten kanssa lemmiskellä, itteänsä toistaa. Heitän sitä läppää, mitä radio ei soita, ja jos on ylimäärästä, ni ainahan voi poistaa. Rahanarvosta jokanen hetki, jokanen lesti, siks niin monen suomalaisen miehen vaimo on leski. Se on se räppärin pesti, niinku häppärikesti. Kai siks mä justiin unohdin mitä toistin viimeiseksi. Ja mitä tulee seksiin, silmät pitää meikän ongelmissa. Joka kylässä kissa, joka vaimo ois unelmissaan. Ja ne kysyy: "Tykopaatti, missä sfäärissä?" Ja mä vastaan niille: "Sieltä Hämeen läänistä." Yritän tahkoo massii, niinku hullut uskonlahkot. Annoin sen naisen mennä, ku se halus, et mä tahdon. Tuplana kaikki ja ripiitillä elämäs ja Luopioisten koltiainen, ei oo kukaan samanlainen.

Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Tois-toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää.

Mä toistan itteeni, kunnes tuntuu hyvältä. Mä toistan itteeni, kunnes löydyn syvältä. Mut hetkinen, se on myöhästä. Löydät mut kaulaa myöten tästä vitun räppiryönästä. Poistan sitä itteensä, eikä mamma räksytä. Jopo Tykon kanssa rullataan back to back. Ei oo tietoo koska sessiot on päättymäs. Kertaus on opintojen äiti, se on nähty, hä? Toistoja, toistoja, toi tosta pois ota. Mamma, mun on pakko sanoo: "Jei!" Ne sanoo: "Oiskohan noi, poka, kylillä, jos toitotat?" Pakko sanoo tähän väliin: "Ei!" Älä sitä noin ota, pallejani roikotan. Jos puhun, se on ohuesti gay! Ja aina samat läpät, aina sama jäbä. Miks menis vaihtaan hyväks havaittua kaavaa tätä?

Mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Tois-toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää.

Talossa on Joku Roti Don, ja ku mie satun kohallesi, jos et käy lompsallesi, aivot leviää sohvallesi. Landespede fo' life, paskat mitään aattele. Tänne tullu jäähäkseni, turhaan vastaan tappelet. Aina vaan palloilee yhestä paikasta toiseen, ja paskat kiinnostaa seuraa dickraideriloiset. Ne puukottavat selekään päin, naama yhtä hymyä, ja siinäpä syy, miksi Peluri on niille pirun tylynä. Niinkö Pena sano: tää on vakava vitsi, ei piä nynnyillä. Soittolistoilla hoppia, joka kuulostaa Hausmyllyltä. Vaan ei kai siinä, antaa kaikkien kukkien lakastua. Meikä tekkee räppiä, joka on oikeassa elämässä karaistua. Ja tyttö hyvä, ei kannata Lapin gangstaan rakastua. Joutusit laittaan sydämesi sassiin pakastumaan. Iso tekijä, OG-status niinkö Raimolla. Paskat mitä muut sannoo, me hoietaan hommat tyylillä aidolla.

Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää. Mä, mä toistan itteeni. Mä toistan itteeni. Mä, mä toistan itteeni niin kauan, et tekee hyvää. Mä toistan itteeni. Tois-toistan itteeni. Mä toistan itteeni, kunnes tekee hyvää.

Laita Tykopaatti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.