Pakko mennä keskukseen

Ursus Factory

[Intro] Wreck It!

[osuus 1] Onko sun päässä muistoja? Osaatko sä suunnistaa, poika? Tiedätkö yhtään et minne Menossa sä olet nyt, Jonne?

[kertosäe 1] Suoraan keskukseen Pakko mennä keskukseen Suoraan jätti keskukseen En halua mennä keskukseen Mutta on pakko!

[osuus 2] Lähetään beibi tanssimaan! Lähetäänkö duunista, himaan? Lähetään vaikka Espooseen Kuhan ei vaan lähetä keskukseen

[kertosäe 2] Mut minne vaan nyt meen Pakko mennä keskukseen Haluun vaan olla hissukseen En haluu mennä keskukseen Mutta on pakko!

Onhan se sikäli jees Et kun halvalla saa niin halvalla lähtee Ja tähteet on kierrättää Ja lähtee seuraamaan paperi tähtee!

Onhan se sikäli jees Että ku mitä vaan tarvii niin läheltä löytyy Ja kaikki myös samalta näyttää Jos vaikka kauaskin mennä täytyy

Onhan se sikäli jees Et kun on muoviroskis Voi heittää sut menemään Ja mikään ei muistuta enää ketään Siitä mitä meni tekemään

[osuus 3] Tämä laulu lauletaan vain jos Jokapuolella sykkii valomainos Tämä biisi loppuu aivan heti Jos sais olla ääneti

Tämä biisi soitetaan vain Jos jokapuolella sykkii talomainos Tämä laulu loppuu aivan just Jos sais olla tyst

[kertosäe 3] Mut nyt mennään keskukseen Jättikeskukseen Mennään suoraan keskukseen En haluu mennä keskukseen Mielummin menisin kauppaan keltaiseen Metsänsiimekseen Mä en haluu mennä keskukseen En haluu mennä keskukseen Mutta on pakko!

Mutta on pakko!

[Outro] Onko sun myynis poistoja Osaatko sä suunnistaa, poika? Miten täältä pääsee poistumaan? Miten täältä pääsee pois?

Laita Ursus Factory soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.