Vanha Pappi Hekotteli

Usko Eevertti Luttinen

Herään Hattulan virtausjuhlasta, Mietin miten vaikeaa ois kertoa Sorvankylän pikkasessa kappelissa, että olen huppelissa. (Sattu pikku lapsus, hihih!) Ja miten vaikee ois selittää, kuinka viini laimenee. Viikunaa ja vatun vatun vattua, tosi hyvää ruska-punkkua. Ei pitänyt mun sitä nielaista.

Mut mä nielin, hinkkasin ja rukoilin, kuten Arvon penaalia niin myös sua halusin. Otin tietoisen riskin, kun siemaisin. Silloin vanha pappi hekotteli. (Hihihihihii!) Silloin vanha pappi hekotteli. (Hihihih!)

Kerran tupakoin mä kessua Ja melkein tuskaan pakahduin (Niin se on kuulkaa semmonen juttu, että meitä kaikkia se Peeveli joskus koettelee ja Jeevelin kanssa painiskelee. Se on kuulkaas se Jeevelin ja Peevelin paini semmosta isojen poikien painia siinä raskaimmassa sarjassa. Kyllä mullakin on koettelemukseni. Joskus tekee kuulkaa mieli sellasta mustaa kenialaista kahvia ja oikein mukitolkulla. Kerran kuulkaa sattu hepulikohtaus rippijuhlassa. Silloin oli kuulkaa pappi tuskassa. Hihihihihii!)

Ja mä nielin, hinkkasin ja rukoilin, kuten Arvon penaalia niin myös sua halusin. Otin tietoisen riskin, kun siemaisin. Silloin vanha pappi hekotteli. (Hihihihihii!) Ja mä nielin, hinkkasin ja rukoilin, kuten Arvon penaalia niin myös sua halusin. Otin tietoisen riskin, kun nielaisin. Silloin vanha pappi hekotteli. (Hihihihihii!)

(Mä olin kuulkaa niinku) punkkari rilluttamassa. (Mä olin niinku hihiihihihiih menevä pappi, niin ku tää isä Mitro siellä Brysselissä hihhih! Tämmöset ortodoksi-pastorit, ne vaan kuulkaa pinkkaa rupliaan hihiihiiih! Tää meiän kanttori, tää on aivan pianohullu, hän ei koskaan pilaa komppia hihihih! Jaska nyt otetaan Jaakobin paini.)

Laita Usko Eevertti Luttinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.