Helvettii ja takas

Vemmi & Ale

Ale hommat käyntii taas polkasi osuu ja uppoo ku orgasmi tää on ku joku potkasis. Keskelle naamaa todellaki ale venaa ovellasi koodasin vemmille et seki voisi tulla nopeasti. jokane feikki hoppi näyttää oppii täällä pitää suun kii, sillon ku Vemmi ja Ale heittää läppää smuuttii. ale voitsä friistailaa, no todellaki ku vemmi ja ale soi koht jokase mankois ja radios. 2016 se meijän aika kausi millo vemmi ja ale loistaa ja mä aikalailla nautin, mä oon vähä räpänny tälläst oldschool matskuu ja kaupas välil päässy helpommal laittamal taskuu. ja edellee se sama meno jatkuu ja jokaselle feikki huoralle vaa vittu fuck you. vittu grahnatassu tyhjentää su taskut aika hassuu et mä teen mitä ikin ha-luun.

viedää helvettii ja takas, viedää helvettii ja takas. viedää helvettii ja takas, viedää helvettii ja takas

ku sisää pomppaa nää kaks vitun konnaa, kannattaa laittaa kamat taskuu ettei lennä jonkkaa. turha tulla fronttaa, ku tää meijä sikki klikki laittaa nyky levy-yhtiötki vittu konkkaa. stoppaa ei tuu tää klikki koskaa, ylemmäs joka päivä vaa panoksii nostaa. sata prossaa priimaa eikä mitää roskaa kytät ottaa kiinni, siis jos saa. ku nää jäbät rokkaa ja lyriikoil nokkaa, nii siin vaihees viimeistä joka poika osumaa ottaa floukki mottaa suoraa päi peltii. ku lyödää faktoi pöytää nii ne valuu pitki penkkii. et haluu hyppää meijä kenkii kosk vauhti on sellane että harva jää kyllä henkii se on Ale ja Vemmi, suoraa itä-stadista jos sul on jotai meit vastaa nii älä vittu valita.

viedää helvettii ja takas, viedää helvettii ja takas, viedää helvettii ja takas, viedää helvettii ja takas.

ja pompataa jälleen kerra takas matafakas, vemmi ja ale vie teijät helvettii ja takas. kylmät väreet jengi tuntee nahois ku me hypätää mikrofoonii, sillo ei voi kyllä ketää estää sitä soundii.

fuck the police se on minä ja mun houmies ku tartutaa mikkii nii jengi on vaa oh shiit.

ku tyyli on OG eli just se vanha koulu se on ku tysonin koukku tippuu maaha joka paska housu.

su pitää kokee tää, ei sitä voi selittää, elikkä heti täält potkitaa pikku neidit pelistä. ei tää oo mitenkää epistä mut jos sä rupeet esittää nii vemminkaa me tehää tästä nopee vetistä.

joten mceet pitäkää vaa varanne, vemmi ja ale muistatte ton nimen ku astutte lavalle.

ja meidän sanamme sä haiset vitu pahalle, vemmi ja ale on salettii luotu tälle alalle.

viedää helvettii ja takas (viedää helvettii ja takas), viedää helvettii ja takas (viedää helvettii ja takas), viedää helvettii ja takas

Laita Vemmi & Ale soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.