Jotai nii diippii

Vemmi ja ale

Mieli nii masentunu ettet sitä kestä ku kävelet eteen siin on sysimustametsä, punaset silmät ja sut on riivattu joten tälle kuolevalle on noutaja tilattu. Synkkä ajatus sun pääs joka puolel, äänet kaikuu huolel ja sä toivot et sä kuolet. Jos haluut selkoo nii raamattuu selaa, sua pelottaa et pitäis aikaa taakse kelaa. Joka ilta sä mietit ennen ku sä nukut, et mitä jos sä sun paskaan mielen tilaan hukut. Jumalauta Jumala mua auta, no sulle on tehty jo pohjaton hauta. Sadepisarat ei yllä helvettiin, sanottu ja tehty kaikki mitä kerettii, et oo kuullu ilosista jutuist yhtää, ku pimee yllätti ja pääs liikkuu tyhjää. Et voi sieluusi taivaaseen ostaa, petit Jumalan joten se sulle nyt kostaa. Ajattelet et mitä vittuu teit väärin Jumalalle sä sun selkäsi käänsit. Portaat helvettiin jää sinne palamaan, mä lupaan sua ei kukaan jää tänne kaipaaman, toivot et nyt sut vaa tapetaa ja nopeesti resu arkussa haetaan. Sä et saa anteeks mitä sä sit pyysitki, vedit vikan hengen vetos se oli kyytisi, sä oot nyt sun omal tiel kaatunu, miks et sä uskonu joka sanaa raamatun? Nyt katulamputki sun tielläsi sammuu, ja pirut sua jaloista kaksin käsin tarttuu. Helvetin portailla sä vittu seisot sul loppu ideat ja mul loppu keinot.

Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot erehtynyt pahasta ja kiltistä. Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot kyl erehtynyt pahasta ja kiltistä.

Tatskataa kyyneleet ripsien alle, asttaan yhessä kuninkaan jalustalle. Piru piinaa sua kropan sisältä, et voi pyytää apuu ees taivaan isältä. Sielu on lähteny vaeltaa retkelle, etkä voi mitään tälle nyky hetkelle. Oot yhtä ontto kun vittu ruumis, ja toivot et joku sun avunhuudos kuulis. Muistat raamatun lauseet sana sanalta, mieli tuntuu paskasti kynityltä kanalta. Sanat menee toisest korvast sisää toisest ulos, tuut tippuu helvettii se on loppu tulos. Lauseet on iha deepeimmästä päästä, et tykkää musta kuten sateisesta säästä, mieli pikkuasioista sulle raivoo, jokatoinen tunti tekis mieli hyppää kaivoo. (klikkläk) Haulikko latautuu, et tiiä mitä tulee seuraavaks tapahtuu Boom ja piipust nousee savuu, ei tarvii enää miettii mitä pitää katuu. Pikkupojan kädes typpeytyy jo kannus, sen silmist näkee joku on sen hakannut. Tää träkki kertoo pahasta olosta, nyt on saatana ryöminyt takaisin koloonsa

Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot erehtynyt pahasta ja kiltistä. Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot kyl erehtynyt pahasta ja kiltistä. Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot erehtynyt pahasta ja kiltistä. Lähiöis on jotai nii deeppii et voi luottaa ees veljees tai streettiis. Sataa ja ukkostaa on myös pilvistä nyt oot kyl erehtynyt pahasta ja kiltistä.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.