Tytöt ei soita kitaraa

Vesala

Mulle on luvattu kultaa, jos maasta sen kaivan ja harjun lavalta kuulen kaukana siintävän, maan. Jossain on lepo jälkeen kaiken vaivan mut grillikeitaan takaa löysin taivaan.

Sä oot mun kohtalo kun ei oo muitakaan. Nyt ei vaan viestit riitä mä kaipaan toimintaa.

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan. Lähdetään saunan taakse käymään.

On Pohjantähti niin pieni kun kattelee jäältä ja vaikka rakensin aidan, nään silti naapurin, pään. Vie minut jonnekkin lähelle täältä tuu kuorimaan kermat mun kakun päältä.

Sä oot mun ainoa kun ei oo toistakaan. Nyt ei vaan haaveet riitä mä kaipaan toimintaa.

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan. Lähdetään saunan taakse käymään.

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä iltalenkki päättyy koiran kanssa kapakkaan. Lähdetään saunan taakse käymään.

Mä synnyin siellä missä tytöt ei soita kitaraa missä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan. Lähdetään sauanan taakse käymään.

Laita Vesala soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.