Paljon sun mopo kulkee?

Vesipatonki Oy

(Senhä vois koeajaa niin näkkee, että paljo se siitä ottaa.) (Mopon kuljettaja kerto meille, että mopo saattaa kulkea jonkin verran yli sallitun, mutta ei antanu sen tarkempia täsmällisiä nopeuksia. Päätettii Jarin kanssa sitte, jotta Jari koeajaa sen mopon, ite mittaan tutkalla paljon se mopo kulkee.)

Manki käyntiin mä lähen kylille. Jonnet kattoo ku mä keulin hyvin. Vanhukset kattoo ku mä keulin yli. Ei näil tehoil ees tarvi nykii. Kato mun satakuuskymppistä äänet on kauheet ja kierretää pimppist. Lantiol roikkuu mun lippis. Haetaa esaa tai megistä kippis. Kaveril kisane husse alla. Ei meikäl koskaa näy tallamalla. Kaasu pohjaa sen kumit sutii. Kiidä ylinopeutta poliisist huti. Etkä sä ringis oo mitenkää tärkee jos ei oo isoo pyttyy tai nhrc. Ykät ei meitsin mopolle lämpee, mut hei ei se oo nii tärkeet.

Kaahan vaa kaduil miten huvittaa(Mite huvittaa.). Poliisi kysyy et paljon tää kulkikaa(Mitä se kulkee?). Vähä vaa kuria viilattu, tilasin vilkutki kiinast just ja kilpi on tulossa fobba lupaa isompaa konet ja löpöä tupaan(joo joo).

Keulin su ohi, keulin su ohi, keulin su ohi mun mopol. Keulin nii hyvi, keulin nii nopee, et tiedä koneeni kokoja. Onko mun välejä vaihdeltu, en tiiä ei oo paljo katteltu. Hyvä jos lähtee edes käyntii tai kunha mä jonneille näytin.

(Okei öö kai sä tiiät kui mä pysäytin sut.)(No minkä takia?)(Paljo- paljos toi sun mopo kulkee.)(No siinä on 50cc nii ehkä joku 45.)(Kyllä siinä nyt vittu isompi on äänistäki päätellen saatana.)(Ei vitussa ole!)

Jee, tiiätte kaikki sen tunteen, kytät on vieres kyselee paljo tää kulkee. Mitetit vaa päässä voi perse ku ei oo vakio, reijus on 72cc. Possu on istumas penkila staatamas mopedi kissis. Poika kuule tää menee satasta, pelkästää ilmeestä tiesi. Sakkoja tulee nii paljo, muute ei oo rahaa näil kytille tarjoo. Tästä mä tajusin seuraaval kerral parempi lähtee suoraa vaa pakoo. Kaveri kyselee mitä mä uuten kotariin lisäksi tarvisin, vastasin ainakin uuden putken tietenki scalvinin. Ei sen väliä mitä se pyöräänsä laittaa koittaa, koska kuitenki viivoissa tulen millo vaa missä vaa tietenki voittaa(voittaa).

Kaikki mopojonnet eeässät ilmaan!! Keulin su ohi, keulin su ohi, keulin su ohi mun mopol. Keulin nii hyvi, keulin nii nopee, et tiedä koneeni kokoja. Onko mun välejä vaihdeltu, en tiiä ei oo paljo katteltu. Hyvä jos lähtee edes käyntii tai kunha mä jonneille näytin. 2x

(Öö hei, poliisi tässä. Kunha tää biisi ei päädy mihinkää sun mopovideoon nii kaikki iha hyvin. Öö ei saa käyttää.)

Laita Vesipatonki Oy soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.