Paholainen

Ville Nurminen

Vaikka silmät on auki, ei välttämättä nää mitää. Sä näät tääl ulkokuoren, mut et pään sisää. Ja must tuntuu et oon ihan sama sulle, mitä ajattelen tai mitä tunnen. Oon kulkenu täällä jo vuosia, tuntenu surua ja huolia. Sä et tunne mua, et tiedä puolia. Olin masentunu ennen ku siit tuli muotia. Eikä kaikkee tarvi kertoo vaa, mut ilman salaisuuksii on helpompaa. Ryyppäsin paljon, sä tiedät miten kävi, mut oon ite vastuussa itestäni. Ja vaan mä voin oppia virheistäni. Ja vaan mä voin hallita ilmeitäni. Oli pakko antaa paholaisen mennä, eikä se enää mun luokseni lennä.

En mä tiedä onks sust tuntunu samalta, et kaikki on vaa tuntunu pahalta. Mut anna sen paholaisen mennä, anna sen pois vaan lentää.

En mä tiedä onks sust tuntunu samalta, et kaikki on vaa tuntunu pahalta. Mut anna sen paholaisen mennä, anna sen pois vaa lentää.

Ja mä lupaan ei se takas tuu, ilman sitä maailma parantuu. Niin sisäinen rauha saadaan, ja pystytään nauramaan taas. Onnellisena on kivempi herätä, muista et on vaa yks elämä. Tääl on paljon kokemuksii mitä kerätä. Ollaa rohkeita, ei mitään pelätä. Teet omat valinnat, luot oman tarinan, älä anna sen paholaisen hallita. Vaan mieluummin anna sen mennä, eikä se enää sun luoksesi lennä. Sä voit miettii hyvää, tai miettii pahaa, mut ajatukset vaikuttaa mielialaan. Mullei oo enää pahoja fiiliksii, on vaa hyvii, ja mä pidän kiinni niist.

En mä tiedä onks sust tuntunu samalta, et kaikki on vaa tuntunu pahalta. Mut anna sen paholaisen mennä, anna sen pois vaa lentää

En mä tiedä onks sust tuntunu samalta, et kaikki on vaa tuntunu pahalta. Mut anna sen paholaisen mennä, anna sen pois vaa lentää

Laita Ville Nurminen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.