Osastolla 2

Ville Nurminen

"Mä vittu tapan itteni nii pääsen johki hoidonarvioon nii sanoin nille tän viikonloppun tapan itteni ne uhkaa antaa mulle jotain lääkettä ja himaa lääkettä ja himaa"

Kävelet Pitkäniemeen huudat että haluut apua, ne ei usko sua vaik sanot et itseäs haluut satuttaa. Ne määrää tabuja, lähettää sut kotii vaa oot psykoosissa mut et silti pääse vuodepotilaaks. On päihdetaustaa mut ne ei ota sua tosissaan, oot yks monista joilta apu menee ohi vaa onks ne sokeita eiks ne nää sun monii arpia kohtelisko lääkäri samal taval omii lapsia? Oot tyhjän pääl, sut hylätää ja se on syvältä 10 itsemurha yrityst eikä ne ymmärrä, ettei sulle oikee paikka oo yksin kotona etkä pysty koko aja lisää vaa odottaa. Tunnet pelkkää pelkoa, ahdistusta, surua. Ittees koitat lääkitä, viinalla ja subulla. Moni netis haukkuu, vaikk oot ihana. Nyt yliannostuksen takii sairaalassa tipassa. Tuttu paikka tuo hetken turvaa ainakun oot yrittäny itsemurhaa. Vanhemmat on huolissaan ja yrittää auttaa. Aina hetkeks saat niiden sylissä rauhan.

"Siis jos ne lääkkeet ei väsytä mua mä vedän vittu ranteet auki ja vittu mä teen tiktokin missä mä sanon kuulkaa kaikille et Suomen valtio teki mulle tälläset"

Huhtikuussa 22 laitoit mulle viestiä, et oonko ehtiny osastolla 2 biisiä miettiä Kerroit miten oot ollu monta kertaa teholla Ja ihmettelit et miten oot viel elossa Arpia kehossa, äänet pääs kehottaa Lopettaa elämän, kun kaikki liikaa pelottaa Olit monta kertaa apuu koittanut hankkii Vetänyt lääkkeit ja viinaa, mut aina soittanut lanssit Olit kyllästynyt siihen ettet ikin apua saa Vaikka sanoit et tuut viel ittees satuttamaan Miten ei Suomessa kukaan voinu suojella 18-vuotiaana isä löys sut kuolleena Ei täs oo järkeä, itkua mä pidätän Sä olit mulle tärkeä, mulla on sua ikävä Miks niin nuorena lähdit kohti taivasta Vaan siks ettei tääl auteta sairasta Pahast maailmast parempaan paikkaan lensit Mä tuun pitää aina sun tarinan hengis Pahast maailmast parempaan paikkaan lensit Mä tuun pitää aina sun tarinan hengis

”6.huhtikuuta 2022 instagramis tuli viesti sulta: ”siis eikä osastolla biisillä on jo yli miljoona kuunteluu, jos haluisit tehä sen tokan osan, niin tota täs ku täytin 18 on tapahtunu ihan helvetisti ja se, etten oo kuollu on ihme, mut varmaan saisit siit hyvän biisin. Kuukaus ton jälkeen seuraava viesti oli sun isältä, miten se oli löytäny sut kotoo kuolleena. Mä lupasin kuitenkin tehä tän ”osastolla 2” biisin ja täs on kuoleman jälkeä. Moni on laittanu viestii, ja oon tajunnu ja huomannu kui tärkee sä oot ollu monille ihmisille. Tääl ois ollu monii, jotka ois halunnu auttaa. Toivottavast sul on hyvä olla nyt siel uudes paikas, toivottavast sä oot vihdoin saanu sen rauhan mitä sä ansaitset. Sun äidillä,isällä,sukulaisilla,kavereilla ja kaikilla on sua kauhee ikävä. Lennä kauas, lepää rauhas”

”Allu oot tärkee, ja anteeks että mun apu ei riittänyt, toivottavast sul on kaikki nyt hyvin”

Laita Ville Nurminen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.