Paska Fiilis

Ville Nurminen

Mikä siin on et nää pilvet muuttuu aina tummemmaks? Mikä siin on et nää uutiset tekee maailmast mustemman? Avaan tv:n aamul Huomenta Suomes on joku itkemäs siit miten nuoril on huono olla ja moni tappaa ittensä. Mitä se auttaa et sä siellä tv:s istut jauhamas ja lähetyksen jälkeen hyppäät sadan tonnin autoos nauramaan? Onks sut raiskattu, hylätty, hakattu, mitä sä oot kestäny?! Arvaa monta itsemurhayrityst mä oon estäny kiertämällä niiden luona joil on oikeest paska fiilis, 500 keikkaa vuodessa, samal äänittäny sata biisii, antanu voimaa musiikil, antanu voimaa livenä, saanu hymyn niiden huulille jotka aina vaan itkevät. Kokenu ahdistuksen, masennuksen, sen ettei auta kukaan Villee, nyt oon jakanu mun tarinani tuhansille. Jos et tiedä mun tarinaa vielä, niin voit kattoo netistä, kun mä oon selvinny kaikesta siitä, niin säki voit selvitä.

Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä. Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan. Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan

Mikä siin on et ei voi antaa maailmaa parempaa? Mikä siin on et nää pilvet kantaa aina sadetta? Juuri kun löydät onnen taas, joku sen katkasee. Moni tiedostaa ongelman, harva vaan sen ratkasee.

Oon saanu tuhansei viestei nuorilt joilla tääl on paska fiilis, jotka sanoo että ainoon voiman päivään antaa biisit. Psykologit miettii miten auttaa vois, viedään viimesetki ilon riippeet lääkkeiden kautta pois. Vaikka oma asenne on ainoo mikä ratkasee ja omat ajatukset ainoat jotka sua rankasee, mitä jos sä menneen sijaan keskittyisit tulevaan, etkä enää mieti sitä mikä saa sut suremaan? Listaa paperille jokainen unelma, lupaan et jos uskot niihin totta niistä tulee ja sä pystyt täällä siihen mihin ikin haluutkaan, kato vaan ne asiat joiden annat satuttaa.

Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä. Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan. Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä. Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan. Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä. Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan. Sinulla on sydän, sinulla on järkeä, sinä olet hyvä, sinä olet tärkeä. Sade loppuu aikanaan, pilvet karkaa taivaalta. Aurinko alkaa paistamaan ja elämä taas maittamaan.

Laita Ville Nurminen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.