Joku jota oisin voinut rakastaa

Vilma Alina

Verse 1

Ne viestit jotka sulle kirjoitin. Niin monta kertaa, mutta panikoin ja poistin. Oisko ne muuttanut mitään.

Mun mieli palaa niihin iltoihin, kun samaa matkaa kotiin käveltiin, jos oisin, sut joskus pyytänyt sisään.

Mun horjumisen, aiheutti kai Torjumisen, pelko Sydän sidottuna solmuun, Ei siit saanut selkoo.

Chorus

En voi sanoo, että sut menetin Kai sun olis pitänyt olla mun ensin. Enkä mä tajuu, mitä niin pelkäsin Kun viime hetkellä katseeni käänsin. Jos sais yrittää uudestaan, mä vastaisin suudelmaas. Tilaisuus jota ei takas saa Nyt oot vaan joku jota oisin voinut rakastaa. (aaa-aaa) Joku jota oisin voinut rakastaa. (aaa-aaa)

Verse 2

Oispa joku tullut kertomaan, Että aika liukas on kun saippuaa Se karkaa, Just kun viimein päätän sen.

Tänä iltana sua suutelen. Rohkeutta kerään koko päivän, mut joku toinen, Tietenkin ehtii mua ennen. Helppo sanoo jälkikäteen, Että ois pitänyt tarttua kätees. Mut hei, mistä olisin voinut tietää että myöhästyn, vaan minuuteill. (hei, hei, hei)

Chorus

En voi sanoo, että sut menetin Kai sun olis pitänyt olla mun ensin. Enkä mä tajuu, mitä niin pelkäsin Kun viime hetkellä katseeni käänsin. Jos sais yrittää uudestaan, mä vastaisin suudelmaas. Tilaisuus jota ei takas saa Nyt oot vaan joku jota oisin voinut rakastaa. (aaa-aaaa) Joku jota oisin voinut rakastaa. (aaa-aaaa)

Oisin voinut rakastaa. (ooo-ooo)

En voi sanoo, että sut menetin Kai sun olis pitänyt olla mun ensin. Enkä mä tajuu, mitä niin pelkäsin Kun viime hetkellä katseeni käänsin. Jos sais yrittää uudestaan, mä vastaisin suudelmaas. Tilaisuus jota ei takas saa Nyt oot vaan joku jota oisin voinut....

Laita Vilma Alina soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.