Vielä kerran feat. Tommi Läntinen

Yksi Totuus

Intro

Vielä kerran tahdon tuntea sen sen fiiliksen huuman nuoruuden vielä kerran tahdon elää sen sen fiiliksen huuman nuoruuden

Verse 1 (Mäkki)

Aito Mäkki, Kukas muu! Oltii ysärin lapsii oli tatsit filat ja Niken Airmaxit lätkäkortteihin kerättii nimmareit eikä neonvärit ollu viel vintagee ei ollu ilmaveivii vaan Juti Honda Monkey, Suzuki pv sekä hittibuumi cd:t soi luupil ja Ringo oli ainoo luuri Netscapen pykivä netti stereot ja kasettidekki elettiin teknoo keskellä lamaa ja fiilisteltiin sitä mihin ei ollu varaa

Kertosäe

Ruuvaan kynällä kasettii alkuunpäin haluun palata ajassa taaksepäin. Vielä kerran tahdon tuntea sen sen fiiliksen huuman nuoruuden vielä kerran tahdon elää sen sen fiiliksen huuman nuoruuden.

Verse 2 (Dj Takapotku)

Ennen sato faxilla sydämmii se oli sitä kultasta ysärii oli hileitä, kotibileitä, olin boss kaikki ties mut nimeltä. Haddawayn What Is Love (Lovee) Litran bissel vedettiin käyntiin koneet Se oli aikaa ennen somee ku kysyttiin suoraan alatsä olee?

Kertosäe

Ruuvaan kynällä kasettii alkuunpäin haluun palata ajassa taaksepäin. Vielä kerran tahdon tuntea sen sen fiilisen huuman nuoruuden vielä kerran tahdon elää sen sen fiiliksen huuman nuoruuden.

C-osa

Karl Kanii, Tommy Hilfigerii ja Fubuu ja Mic Macin tuulipukuu, kuumoteltiin pingviinitarroja, eikä ulosotto antanu armoa oli Ressuu ja Pandoraa Cliffhangerii, Rockyy ja Ramboa Ysiviis kuumeni Globeni tuli millenium ja leikkasin mulletin

Kertosäe

Ruuvaan kynällä kasettii alkuunpäin haluun palata ajassa taaksepäin. Vielä kerran tahdon tuntea sen sen fiilisen huuman nuoruuden vielä kerran tahdon elää sen sen fiiliksen huuman nuoruuden. Vielä kerran tahdon tuntea sen sen fiilisen huuman nuoruuden vielä kerran tahdon elää sen sen fiiliksen huuman nuoruuden.

Outro

Huh, okei, je je je! Hei tuu mukaan mä laitan sun karvanopat heilumaan Tommi laittaa ne heilumaan hei beibe tänään mennään! Mihin vaan!

Laita Yksi Totuus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.