Juodaan Viinaa feat. LEO

Yksi Totuus

Verse 1

Elämä raakaa, vuodet kuluu otan huikkaa iloon tai suruun paetaan oravanpyörää ja kilpailua, onneks kaikki voi hetkessä kirkastua. Huurteinen huulille liimattuna, en vaa kestäisi maailmaa ilman sua, ollaan hyviä, pahoja, kunnioitetaan juomatapoja, kunnes kumpikin on katollaan. Korkataan, aamulla korjataan, taas kimpassa mittarit nollataan. Oot harvoja joille voi ystävyyttä vannoa tänään ei murehdita maksa-arvoja ja ku elämä päähän potkii käännä pulloa rohkeesti ääntä kohti. Ollaan oltu tällasii syntymästä eikä viinaa voi poistaa ruokaympyrästä.

Kertosäe

Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin. juodaan viinaa, on todellisuus piinaa hetkittäin, selvinpäin.

Verse 2

Suu napsaa, pikku Tapsaa pieni ryyppy ni eteenpäin jaksaa viinahammasta kolottanu viikon eka huikka, despacito! Eikä kukaan hengitä niskaan downshiftaan, kiinni on kiska. aurinko paistaa, ei paljoa paina oispa tää fiilis aina! Alla nollaseiskan Leiska ja twelvi ei elämästä muutenkaan hengissä selvii! Mitä turhia suremaan? Ku baarikärpänen on päässy puremaan!

Kertosäe x 4

Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin. juodaan viinaa, on todellisuus piinaa hetkittäin, selvinpäin.

Laita Yksi Totuus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.