Vitun unelmat

Yona

Jos mä oisin eläny tääl ennen, enkö mä jo tietäis mitä ne haluu? En ikin loukkais ketään, lausuisin hiljaa vaan sanoja joita ei tarvii katuu.

Jos mä oisin oppinu ees jotain, en kai mä ois aina vaan niin yksinäinen? Lumi muuttuu jo loskaks sen kuulee, hengitän vaeroen et aikaa jouduttais en.

Pyysit kerran hellepäivänä mua mukaan pihoille pelaamaan krokettii tai jotain. Mä laiton päälle sen mustan kollegepaidan mis kaikki peittyy, ihan varmuuden vuoks vaan.

Aurinko paistoi, me juotiin mehuu, mun suu liikkui ja kaikki taas nauroi. Mut mä olin oikeesti niin kaukana jossain, ei sitä kukaan ikin tajuu ja hyvä niin.

Mul on aavistus susta: sun lähel unelmat käy toteen. Siks mä ihailen mielummin kaukaa, ku en mä osaa lentää vaik mul ois siivet.

Sun lähel unelmat käy toteen, mut mitä sitte, hei mitä sit sen jälkeen? Nää unelmat ei oo unelmii ees enää, uni ei oo uni enää jos siitä herää.

Isoi tunteit joo niis mä oon hyvä. Jos se häiritsee niin tuolla on ovi. Välillä yritän murtautuu ulos mäki, mut aina jotenki takerrun sen väliin.

Nää vitun unelmat, isot silti niin heikot, ei voi elää ilman, eikä niiden kanssa. Ensi elämäs mä varon mitä toivon, mut nyt mä pelkään, kun sä et pelkää mua lainkaan.

Mul on aavistus susta... Nää vitun unelmat joojoojeejoo... Isot silti niin heikot joojoojoojoo.. Nää vitun unelmat... Isot, heikot... En voi elää ilman enkä niiden kanssa... Isoi tunteit niis mä oon hyvä... Jos se häiritsee niin tuolla on ovi...

Uni ei oo enää, ei oo enää jos siit herää. Uni johon herään, uni ei oo uni enää.

Laita Yona soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.