Paha vaatturi

YUP

Tuossa Kardemumman kaupungissa, jossa Väki elää sovinnossa, vain yksi Tekijä voi tuhota sen harmonian; Kasper ja Jesper ja Joonatan

Kukas taiteilijan baskerin vei? Kukas kirjaston aulasta kenkäparin? Paha vaatturi syyllisistä pienin erin Tekee berberin!

Ja pian niin tuossa... Pian niin tuossa! Kardemumman puistossa, jossa Rosvojoukko on saaliinjaossa, Istuu vaatturikin, virkkaa: "Mitä näenkään? Tutun baskerin päällä Kasperin pään" Ja kuinkas sitten kävikään?

Sakset sanoi: Niks ja naks! Sormet poikki! Yks ja kaks

Hän ottaa selvää, tekee selvää Mittatikulla soittaa selkää Potkii, hakkaa, tukistaa Hän kurkut katkoo, kuristaa! Saksensa, neulansa kaikki näin Lentävät syyllistä päin!

Koiperhoset koettelevat! Koiperhoset koettelevat Ja paha vaatturi tietää kyllä, Kenellä on ollut vierasta yllä!

Loppuu leikinlasku lyhyeen "Rovioiksi huvimajat! Minä virvon, varvon Vaikeat ajat!" Ja pienet pojat, Kauniit tytöt Kaikki lapset ottivat sakset.

Ja silloin Paikalle osui Uppo-nalle Huusi väkijoukolle vellovalle "Olette vaarassa jäädä alle!" Kukin lyödä, kukin syödä saa, Mutta vuorollaan! Siis lapset: käytöstavat kunniaan. Ja sitten toimintaan. Toimintaan!

Ja se paha Vaatturi hakkasi pienellä vasaralla, Pienellä vasaralla, pienellä vasaralla Hakkas sen pienellä vasaralla Pieniä reikiä pieniin päihin

Ja se paha Vaatturi hakkasi pienellä vasaralla, Pienellä vasaralla, pienellä vasaralla Hakkas sen pienellä vasaralla Pieniä reikiä pieniin päihin

Ja se paha Ja se paha! Vaatturi hakkasi pienellä vasaralla, Reikiä pieniin päihin!

Laita YUP soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.