Puuenkeli

Zen Café

Älä kerro kenellekkään, että tulin huoneeseesi, oli keskiviikko ja alkuilta. Älä mainitse, et mulla oli kylpytakki auki, koska olin juuri tullut suihkusta. Verhot olit'sulkenut ja nalle joka sanoo "äiti" istui sohvatuolin perällä. Ethän kerro siitä kellekään, et istuin sängyn reunalle ja katson sua rauhallisesti.

Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla, lyöty seinään naulalla ja naulan kannalla. Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla.

Älä kerro tästä äidille tai kavereille koulussa, kun välitunnin aika vihdoin on. Minä pidän tämän salaisuuden, pidä sinä myös, se olkoon tämän meidän kahden välinen. Älä isällekään mainitse, hän tietää, että minä olen luotettava vanha kaveri. Mä luulen, et sun leikkikoti kaipaa uudet kalusteet ja pihakeinu kirkkaankeltaisen.

Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla, lyöty seinään naulalla ja naulan kannalla. Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla, lyöty seinään naulalla ja naulan kannalla. Puuenkeli on sängyn päällä, suojassa.

Katso kuinka kaunis, katso miten siipensä se levittänyt on. Kuuletko sen äänen, miten kaipaus taivaaseen on sillä loputon?

Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla, lyöty seinään naulalla ja naulan kannalla. Puuenkeli on sängyn päällä, suojassa. Puuenkeli ei lennä taivaanrannalla.

Laita Zen Café soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.