Matinkylä madness

A. Luoti

Aamu alkaa Jysärillä, loppuu tietty känniin, jengi ottaa pommii, nokkiin, jotku hakkaa ränniin, Ramin lähikauppa, meikäläisen Checkpointti, pari kylmää kaapista parantamaan vointii ennen kun matka alkaa Taittuun ostarille päin. Espoon on se Mesta Mis mä ryyppään ja Räin, motherfucking tyyli räpis alkoholin värittämä, Matinkylä Madness eikä hävittävää paitsi Alepan kassit ja doupit sukan Varres kesä kärtsää denat talvi jäädyttää ne hanget mitkä värjäyty verest kun sä vedät auki ranteessa, tai otat turpaan, Kaikkee ei saa anteeksi, huumekaupat kukoistaa kun kansallisuudet, mä nään ja kuulen suuttimet suuret aliarvioi niitä sillan vihollista koska täällä jengi jopa Lusii jopa vittu Rikoksista. Syrjäydy ahdistu menetä järkes, asetu muottiin se on Matinkylä Madness! spurgu, nisti, avohoitopotilas, ammattia monenlaista lähellä kotias.

Vanhat ostarissa on bileet karaoke tupla raikaa, päivästä riippumatta niin kuin sireenitkin aina, lastattu laiva on sekavalla populalla, Välist tuntuu että vastaukset rappioromantiikka punatiili taloissa ne loistaa sisään Natikoista LEDi valoista, elämä täyttyy asioista valon aroista, ruoka tuodaan pöytään laittomista varoista, en valita ilmaisesta rahasta en evästystä päätöksestä vaan palvelust paskasta, Se on raskasta asioida Matinkylä on fatas tääll ei todellakaan pyöri se byrokratian ratas, niinku natas, on Likainen mieli, likainen kieli mielenvikainen on tieni radalla tapana rokata itsensä saatanan paskaksi Mesta Missä hajoan sykkeet ja maksat.

Syrjäydy, ahdistu, menetä, järkes, Aseta muottiin se on Matinkylän Madness, spurgu, nisti, avohoitopotilas, on ammattia monenlaista lähellä sun kotias.

Kytät läppii jengii niinku turvatarkastukses, koska housuis extra kasit sekä pimeät harrastukset, sukset luistaa, dänkit kiertää ringis, ku paskassa fiilis vitun Kingi, koska darra alkaa häipyy kännit tulossa sen tilalle, tietty boomboxis paukkuu Spice palkin kimalle plehat vapauttaa päälle litsu Lörisee, mun Rosat homma lähtee jo töhrimiseen, mopo lähtee käsistä, mopo lähtee Olariin, mut yliksestä aliksen meininki on bonari, toki illan tullen eksyn aina takas päätyyn syvään eli olarista kräÄssät tuli kanttaan Matinkylään, aivosolut hävii niinkö korit Alepasta eikä liukuovet estä niitä sieltä hakemasta, Eikä Fortuna Narikka meitä ryppyyn ratkeemasta mun maailma tulee käsin meidän metroasemasta

Syrjäydy, ahdistu, menetä järkes, asetu muottiin se on Matinkylä Madness, spurgu, nisti, avohoitopotilas on ammattia monenlaista lähellä sun kotias.

Laita A. Luoti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.