Rakkauslaulu

Adjektiivi

Vittu sitä, vittu tätä. Tiedän et vaan esitän. En oo tosiaan ollu tästä selvillä vesillä. Rakastunu liikaa, tiedän mille mun sydän kuuluu. Sulle tietty, mut meiän tunteet vielä muuttuu. Vaikka hädin tuskin sinä edes tunnet vielä mua sun katsees kohtaan, ja mä alan rakastua. Katon suhun päin ja sä et mua huomaa. Mä kannan sydämeni päällä liian suurta kuormaa. Oot mun edessä, mun ranteet on vieläki veressä. Tuntematon ihminen ei jaksas pelkää enempää, kun katot taakses, huomaat et mä lähen menemää. Meiän yhteiselo vois olla oikeestikki lempeetä. Luulen, ettet tajuu ku liikaa tätä kuorta pidän. Myönnän vaan suoraan, et susta kyllä liikaa pidän. Nyt ku sulla loppuu aikas mun kanssani, mun yllä on ihan liian kova tää panssari.

Ei se elämä tästä varmaa mikskää muutu. Huomaan liian usein multa se taito puuttuu, et saisin selitettyy sulle tän kaiken. Painavaa on peräs liikaa paskiaisen maine. Sun hymys on vaan jotain super-ainutlaatuista, ja sä luulet että mulla vaan pää on täynnä kusta. Kunpa huomaisit mun ajatukset, mut ei se vaan niin mee, ajan myötä alan unohtua. Kannan sun pimeydessäsi edessäni soihtua. Haluun antaa sulle surun hetkellä sitä lohtua. Tähän alkaa kohta tottua ja se on huono. Oot mulle tärkeempi ku monille esim. luonto. Kirkkaus sun silmissä, se on aika kätevää, mut huomaatko kuinka tätä tunnetta voi hävetä? Nään sun sydämen, ja huomaan ettet oo tunteeton. Rakasta mua takas, ja kelaa mis mun tunteet on.

Jeah... Rakastan sua tänää, enkä vasta huomenna. Sun sisällä kuohuu, on mieles käyny kuolema, mut ei se oo sua varten, jos en pääse sun mukaan. Oon niin otettu siitä, et sä mut tässä huomaat. Ymmärrän, että pelkäät, niin mäkin kyllä teen, mut ei oo väärin sanottu: tekisin kaiken sun eteen. Ihana ihminen, voisin viedä sut mukanani. Antaa sun vuokses kaiken, mun rakkaani. Ja et ehkä tunne ihan samaa tunnetta mua kohtaan. Tykkään haasteista ja aion ne eessäni kohtaa. Meil on vielä aikaa, ja se olis oikeeta taikaa. Sun vieres vannon, en pelkäis lainkaan. Ku sain puhuu sulle sanoja, sun läsnäolo helpotti. Oisin tahtonu siinä hetkes kumartaa sua kohti. Suudella sua, että sulta jalat lähtis alta. Kertoo sulle ja vannoo sulle tätä rakkautta.

Laita Adjektiivi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.