Kipu feat. JUJU

Ällä

[intro] [verse1, Ällä] Tunteet ku trombei, kipu potkii ku bombei, Mieli on elossa, sanat on painettu kiveen, syvällä katako-kombei (skrt). Ku sä tuijotat mua, kerro rehellisesti et mitä sä näät (hä). Ku mä kosketan sua, nii mä vannon et tunnen sen syvällä tääl (tääl). Etin vastaust kysymyksii, Ku mä en sopinu muottii (uh), Ja siks uin tääl vastavirtaa, johonki suurempaa mut täällä luotiin (word). Silti kipuilen (kipuilen). Tehny itsepetoksii (petoksii), ku mä oon kostanu kivulle. Mä rakastan sua, miks mä pakenen pihalle? Ja mä haukkaan ny happee, Muistan sen tuoksun ja aamusen kasteen, Ku sä katosit näkyvist, muistan kyl vielä sen viimesen katseen. Ja vaik se saatana sattuu niin tuntuu nii hyvältä tuntee ees jotai, Vaikka ny taivaalta sataaki suruu, nii silti mä esitän kovaa (uh). Mut on luotu tähä. Rikottu sydämmii vaik luotin ni vähä. Ironist silti vaik kuolisin tänää en tuntiskaa mitää ku en muistanu elää (en muistanu). Enkä muista mä enää Milt tuntuu se tunne seistä tuulessa kevääl. Mä menetin paljo, en menetä enää Jää sanomat paljo, Nyt viimei se tehää.

[chorus]

L-O-V-E, L-O-V-E, L-O-V-E (i'm faded, i'm faded), L-O-V-E (i'm faded, faded), L-O-V-E, L-O-V-E L-O-V-E (yeah i'm faded uh), L-O-V-uh.

[verse2, JUJU]

Kipu on kaveri (kipu), Kipu mun elämän saneli Nii pitkää et polvilla aneli, Kipu on Milla, Kipu on Taneli (kipu on taneliih). Kipu on kaveri (kaveri), Lämmitti sillon ku paleli (paleli). Se seisoo mun vierellä niin ku varjo, Oottaa mitä paskaa elämä tarjoo. Voin syleillä surkua, Voin soittaa kirkossa urkua (eeh). Matkalla kohti persereikää (hei hei), Eli Turkua (ouu). Arkipäivänen tuska kuluu tähän (tähä), Onko hulluu vähä (vähä), Kärsivällisyyttä ei oo tarpeeks, vaan liian vähä (vähä). Ei sekoteta liikaa tähä, Mä sekotan pakkaa, Odotan kyl mut odottaa lakkaan, Rytmiä uskomatonta se hakkaa, Nostan sut ilmaan ja uudelle kiertoradalle nakkaan. Uskomattomat voimat, Esi-isät meille ne toivat, oli ennen meitä ja meidät loivat, Mut kipu on kaveri (kaveri), Niiku kaapissa kaneli (kaneli). Huono isäntä, mut hyvä renki. Vaikka maailma kaatuis mun päälle, tän jälkeen mä kestän senki (senki). Nii kauan ku kehossa pihisee henki (pihisee henki). Niin kauan ku kehossa pihisee henki (Skrt) (wou!).

[chorus]

L-O-V-E, L-O-V-E, L-O-V-E (i'm faded), L-O-V-E (i'm faded, faded), L-O-V-E, L-O-V-E, L-O-V-E (yeah i'm faded), L-O-V- uh!

[outro]

Laita Ällä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.