Vihaajii

Ällä

Mul on vihaajii, en mä vihaa niit, kytät ällän otti pihal kii (Burrah!) sit se vasikka tappo sen broidin sen pihaan, me mennään liian kovaa siks en voi tääl ku vihaa.. (2x)

Älläl on ääni se on vihaajille sääli tän skenen murha on ällän masterplääni, 25 to life 23 when i touch the sky haters cry, they know i'm bout that life, pakkaan gucci-kassin lyödään baanal broidi auki, täält tulee luotisade huora nauti, ku ei salee skagaa vauhis tää on tappavampi tauti mä tulin og leksas ku sä tulit mutsis audil, paina taisto se pedaali nyt pohjaan ällä määrää nopeuden ja piru ratis ohjaa, pysyn liikkees ku painut kotisohvaan masterminded, siks raha virtoi ohjaa, näytän kontis sen likasemman tavaran miks syyttäjä oikeuden niin vakavan, ei nää räppärit oo nähny tääl ku partiopoliisei, syyttäjälle rystyy ku ei oo todisteit

Mul on vihaajii, en mä vihaa niit, kytät ällän otti pihal kii (Burrah!) sit se vasikka tappo viel broidin sen pihaan, me mennään liian kovaa siks en voi tääl ku vihaa.. (2x)

Yks risti kaks, niskat niks naks käytöstavat ei oo myynnis mistään vitun hinnast, yks listi kaks ku ne avas suunsa ongelman fiksas nyt se kuuluu ällän perhe listaan, ei kuulla, eikä nähä eikä puhuta muuten aidot og:T sumutan mä oon ollu pitkään hommis, älä luule et mä puhutan ku nähään viel täs lähiös niin mä vannon et mä spreijaan eli sumutan, rata-ta wop wop, yytsi tätä stäckii, fuck boi, fuck boi tää ei oo räppii tää on likast, kama rahaks muuttuu (whoop whoop) kannattiko rikos, no tuliks älläst rikas? kotietsinnäs etit ihan turhaan et tuu löytää ällän manei, kyl mä vasikka sut murhaan, kytät pyytää nimmareit ne on fanei

Mul on vihaajii, en mä vihaa niit, kytät ällän otti pihal kii (Burrah!) sit se vasikka tappo sen broidin sen pihaan, me mennään liian kovaa siks en voi tääl ku vihaa.. (2x)

Laita Ällä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.