Bcd

Altis, 2nen

Joku idiootti meni antaa mulle ajokortin vaikka kokees kaadoin mummoi ja rikoin palopostin. Sain lahjottuu sen vanhan juopon jaloviinapullol vaikken kännin takii kävelly ees katkoviivaa kunnol. Liikenteessä vaikutan pahvipäältä ku ajan motaril kahtakymppiä pakki päällä jätän auton mihi haluun ku ois diplomaattikilvet, syötän sakkolapun koiralle etten riko lakii sillee. Oon tien pääl, kolhuitta ei selvii ykskään, discovalot välkkyy niiku ajaessa peltikyttä, en jää kiinni ei oo mitään merkitystä ku kytät tuskin pystyy ees pidättää hengitystä, vaik jäisin kii yritän pudistaa päätäni ne kattoo mua läpisormien ku röntgenlääkäri mä en välitä vaik perään rysäytät lujaan ku mua ja mun corollaa ei pysäytä kukaan. Wadap.

Tuom leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd. Tuon leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd.

Joku idiootti anto mulle kuorma-autokortin, yhtä turvallist ois antaa vittu suoraan autopommi, oon paras duunari, kyse on tuskin mäihästä tällä kyydil kakkosluokan boksit tulis päivässä. Aidol rekkamiehel naisia on tuhansia sekä tiellä että sängys, vedetään päin punasia. Liikenteessä polttaa päreitää ku tupakkia, maha ympäryst ei mittaa edes rullamital. Oon kuppilassa vetämäs sumppii naamaa, koko aamupäivä vaik oon tuntitaksal. Duuni ei luista ajatukset on pussikaljas, päiväs saa tsägäl kuskattua kolme tukkilavaa, kuormat sidottu hyvin, ku mun kengän nauhat, eli jos ajaisin kolarin saisin selkäsaunan, heitän hanskat tiskiin ku haluun grillille, lähtiessä kaasutan paksua savuu silmille.

Tuon leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd. Tuon leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd.

Joku idiootti meni antaa mulle bussikortin, vaikka kokeen pitäjän lukitsinki suksiboksiin. Poimin kyytiin pelkkii mallei ja ei rupikonnii. Äijil kriteeri on paskahousu tai pulisongit, matkan maksu ei oo niin sentin tarkkaa, voit tulla kyytii keskikaljaa tai seksii vastaan. Se on aivan varmaa ettet pääse peril oikees ajas ku en tiiä millä vitun linjal mä ees oikee ajan. Välil on vaikee keskittyä liikenteesee, päästän naiset yli suojatien ja tsekkaan niiden perseet. Mun ajotaval vanteet irtoo akselistosta. Ajan töyssyy nii kovaa ettet istu kahtee viikkoo. Päättäril uhkailen "jätänkö sut tänne", heitän sut ulos, kurvaan lätäkön sun päälle. En kerkee jarruttamaa, pomo alkaa nalkuttamaa, menetän duunin ja kortin ja oon ite matkustaja. Wadap.

Tuon leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd. Tuon leivän pöytää siks mul on bcd, räpil ei elä siks oon dcd, ja vaikka hommat menis perseellee, ja vaimo jättäis soi mun bcd.

Laita Altis, 2nen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.